ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 20/5/2013 – 't Scheldt

Heet van de Naald 20/5/2013

ACTUEELEXCLUSIEFZaterdag 18 mei verslikten de (inmiddels schaarse) lezers van Gazet van Antwerpen zich in hun koffie. Op bladzijde 2 geen standpunt, jarigen, cartoon en colofon (met de Cim-cijfers van 2011), maar de bladzijde ‘Vooraan’ van… De Standaard!
Heeft de hoofdschrijvelaar alweer een duur stylingbureau ingeschakeld om de bladzijde op te leuken? Lag het aan het benevelde brein van de lezers zelf? Neen! Bovenaan prijkt wel degelijk de titel ‘De Standaard’ en zelfs een bont en blauw geknepen arm om zich van de wakkere toestand te vergewissen, veranderde daar niets aan.
Ook de voorlaatste bladzijde blijkt er eentje van ‘De Standaard’. Met ondermeer een bijdrage van Paul Goossens waarin hij zijn licht laat schijnen over de ware intenties van N-VA en verwijst naar “bepaalde media” die het ACW verder in de vernieling schrijven.
Een merkwaardige samenloop van omstandigheden, want bij ons weten liggen de drukkerijen van ‘Gazet van Antwerpen’ en ‘De Standaard toch een eind van elkaar uit de buurt. En zijn de uitgevers Concentra en Corelio niet met elkaar getrouwd.
De gratis advertentie voor ‘De Standaardkan de kwaliteitskrant wellicht enkele abonnees opleveren, terwijl de blunder de Frut alleen nog ongeloofwaardiger maakt.
Gehackt? Behekst?
Wie het weet, mag het ons komen uitleggen.*In Gazet van Antwerpen van heden, dinsdag 21 mei plaatst de redactie een heel klein berichtje ‘Excuus’ voor de fout: een stuk van De Standaard opsturen in plaats van de eigen gazet.De stommiteit is alleen gebeurd in de editie ‘Zuid’ dwz Lier,Boechout, Mortsel, Pulderbos en omstreken.*Het wordt tijd dat De Standaard openlijk Gazet van Antwerpen dankt voor de dienst haar bewezen…*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *