ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 20/09/2014 – 't Scheldt

Heet van de Naald 20/09/2014

ACTUEEL Pico Bello

Proletariërs aller landen

In het voormalige communistische kot ‘De Rode 7’ op het Antwerpse Sint-Jansplein (ooit de Jef Van Extergemclub waar de KPB vergaderde) kwam Ludo Abicht zijn nieuwe boekje voorstellen. Titel : ‘Patriotisme zonder grenzen’. Bijzonder bruikbaar voor de Islamitische Staat overigens. Die verder niet ter sprake kwam overigens.
De hysterische Klara-kwebbelaar Jean-Pierre Rondas stond weer rond zijn eigen as te draaien, daarin luidruchtig aangemoedigd door zijn eega, beschonken zoals we haar kennen en waarderen.
Peter De Roover deed zich te goed aan het gratis gerstenat, terwijl hij een roedel belegen dames vergastte op zijn spectaculaire inzichten. Wat zal men binnen de N-VA blij zijn met dat soort leidersallure.
Nelly Maes – wie was dat ook alweer – behoorde ooit tot een unie zonder volk en wiebelde met haar achtersteven alsof de nacht nimmer zou eindigen.
Willy Kuijpers  – van diezelfde partij – bleek nog de meest normale en joviale kerel van de avond te zijn.
Vlaams-nationalisten die graag links dragen troepten samen om Abicht te horen fezelen over, ja over wat eigenlijk ? Helaas droeg Ludo sandalen vol blote voeten. Tot daar aan toe, maar de nagellak was er toch net over. Hij werd bovendien constant verward Yves, de aanwezige broer met de afwezige blik.
In ditzelfde etablissement vond de week ervoor een vernissage plaats met schilderijen van de echtgenote van radiomannetje Jef Lambrecht. Recent ging Jef in de krant tekeer tegen het Kalifaat, maar dat maakt zijn rood VRT-verleden niet goed natuurlijk. Daar op die ververij was ook Yves Desmet, de knapperd van De Morgen, de uitbundige poseur Mireille De Gucht en zowat het halve Groot Oosten wier verveling het behang van de wanden deed krullen.
Mooi, het leven is mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *