Heet van de Naald 2 april – 't Scheldt

Heet van de Naald 2 april

NIEUWE ‘TEKSTVERWERKERS’ STAPPEN IN DE POLITIEK*
TWEE PARTIJEN POCHEN
MET TOPJOURNALISTEN
*
LDD

dannLijst Dedecker pronkt met de naam van Matthias Danneels, oud -hoofdredacteur van Dag Allemaal en daarna journalist-commentator bij Het Nieuwsblad.
Danneels
is blij niet meer in de mediawereld te werken.
Hij gelooft vast in de doelstellingen van LDD. Danneels heeft culturele bagage en houdt van AntwerpenWaarom hij slechts vierde staat bij de komende verkiezingen is echter een vraagteken. Zijn naam als lijsttrekker klinkt een pak beter dan die van de overloper Jurgen Verstrepen waarmee de LDD geen groot succes zal hebben in Antwerpen.Verstrepen was dé afwezige bij de voorstelling van het boek van Derk Jan Eppink in het Metropole Hotel te Brussel op 2 april.
.N-VA———
ROGERDe N-Va heeft Roger van Houtte aangetrokken. Die werd bij een Antwerps druksel, Gazet van Antwerpen genoemd, op een schandelijke manier eerst vernederd door hem potloden te laten tellen in plaats van hem zijn veelgelezen en hooggewaardeerde artikels te laten schrijven, om hem dan op een dictatoriale en a-sociale, –  typisch socialistische wijze – aan de deur te zetten. Een prestatie waarop de SP.a zich kan bogen.
Bij N-VA zal Roger van Houtte zorgen voor het opstellen en redigeren van teksten. Roger van Houtte is een op-en-top Sinjoor die normen en waarden kent. Een vurig verdediger van Antwerpen waarvan hij de problemen maar al te goed kent.

Na de journalistieke nul en politiek gatlikker Ivo Belet nu ook twee betere journalisten in de politieke arena. Van hen verwacht men dat zij niet zullen toegeven aan de verleidingen waaraan journalisten blootgesteld zijn. Zij hebben in Derk Jan Eppink een goede bondgenoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *