ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 2/4/2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 2/4/2015

ACTUEEL

GRATUITE DOOD VAN

STEVE STEVAERT

*

De dood van Stevaert nam een half uur in beslag op VTM, bij de VRT slechts twintig minuten. Geen van beide rode zenders vermeldde zijn ‘affaire’ met het Marokkaanse hoertje die hij zwijggeld moest betalen.

***

Reactie van lezers

stevaert ethiasSteve is dood.  Zelfmoord, zo lijkt het. Zijn laatste sprong is het duister. Het eeuwige duister.  Voor een verkrachting meer of minder?  Ik vrees het niet. M.i. had deze salonsocialist meer op de stok te kerven!
Hem mis ik niet. Wat is echter wel mis in alle zeemzoeterige hagiografieen, die als smeerlapperij van het scherm druipen, is ook maar de geringste verwijzing naar:
– zijn grove onmenselijkheid opzichtens de zonevreemde huizen van “gewone lieden” die hij met bulldozers tot op de grond liet afbreken.
– zijn splijtende verantwoordelijkheid in het Ethias-debacle (piramidespelletjes met het geld van “de mensen”, waarvoor deze linkse populist het zo graag opnam.
– zijn slijmerig politiek opportunisme dat hem er zelfs toe bracht de eigen koortsblazen (herpes) als bewijs van zijn hard werken in de weegschaal te gooien …
Uiteindelijk heeft deze “blaas” niet eens de gemakkelijkste weg gekozen:  van zeepbellen is het immers de complexie dat ze moeilijk “zinken” …
Uiteenspatten doen ze dan weer wel gewillig … Net als de “mythe van Steve” die hij net niet achterlaat …
Mvg,
Dirk

*

Stevaert was de rode dictator die eiste en bekwam dat de klasse-journalist Roger van Houtte ontslagen werd bij Gazet van Antwerpen. Dat was een grote ‘stunt’ van Steve Stunt ! Walgelijke politieke figuur die door sp.a verheerlijkt wordt…

Bert M.

*

‘Fijnbesnaard’ omschrijft Sanegidio in een In Memoriam Steve Stevaert. Dat is satire op zijn best!

*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *