ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 19-10-2016 – 't Scheldt

Heet van de Naald 19-10-2016

ACTUEEL IKamervoorzitter SIEGfried Bracke (N-VA) is blijkbaar in de leer geweest bij  Hermann Göring (NSDAP)  die als  President van de voormalige Rijksdag Gleichschaltungswet invoerde.  Immers tijdens het stormende debat over de beleidsverklaring in het federaal parlement besloot logard SIEGfried dictatoriaal om een deel van de oppositie geen spreekrecht toe te staan. Volgens het klassiek patroon kwamen bij de bespreking eerst de fracties van de grote politieke families aan het woord.
Nadien gaf hij het spreekgestoelte terug vrij aan premier Charel Michel (MR) die zijn beleidsverklaring nog eens over deed
Toeval of niet maar door dit scenario kwam Charel net in de live-verslaggeving tijdens het avondjournaal van de nieuwszenders terecht. Vervolgens zou het aan VB zijn om te reageren. Maar Siegfried Theo Hermann Bracke weigerde hen het woord  te geven. In plaats daarvan gaf hij het woord opnieuw aan de grootste oppositiepartij, de PS. Als protest tegen zoveel on-democratie  verlieten  alle niet-erkende fracties het halfrond  *N(S)VA’er Siegfried is goed op weg om het voorbeeld van Der Hermann te volgen.
* National Sozialistische Volks Allianz

SAUER
***ACTUEEL IIHORROR     Sinds enkele weken wordt de rand van het nieuws beheerst door zogenaamde horrorclows. Een totaal onnuttig en belachelijk fenomeen dat op de thermohaliene circulatie is komen overwaaien uit het land van Uncle Donald en Aunt Hillary. Het opzet van deze wezens die verkleed als boosaardig clowns ronddwalen, is mensen schrik aanjagen. Er werden verschillende bangmaakmomenten gemeld. Telkens de politie ter plaatse kwam, waren de verklede figuren verdwenen. Het enige bewijsmateriaal dat ter plaatse nog kon worden aangetroffen was soms een volle pamper c.q. onderbroek, eigendom van een slachtoffer. De politie bleef een tijd achter het net vissen.
Maar daar kwam plots verandering in. Het horrorclownalarm ging weer af in Limburg. Twee clown zorgden voor heel wat onrust, o.a aan de Euroscoop in Genk. Als ware ghostbusters schoten de Limburgse klabakken in actie. Op basis van beeldonderzoek en getuigenissen konden zij de grapjurken opsporen. Het bleken twee mannen uit As te zijn. Het dorp waar ‘tot stof en As zult gij wederkeren’ werd uitgevonden.
Met het oppakken van de twee kwelgeesten kwam een eind aan de stroom van aanzwellende geruchten dat de horror-clowns Jan Peumans en Frieda Brepoels zouden zijn.Rammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *