ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 17/11/2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 17/11/2015

ACTUEEL4In paradisum deducant te angeli – in tuo adventu suscipiant te martyres – et perducant te in civitatem sanctam ….’ (Mogen de engelen u geleiden naar het paradijs – dat de martelaren bij uw komst u zullen ontvangen en u binnenleiden in de heilige stad )

Vanuit Sint-Jans Molenbeek, de jihadistische ‘highway to Paris’ vertrok een doodscommando naar de lichtstad en zou daar volgens goede islamistische traditie een ware slachting aanrichten onder de ‘ongelovigen’ onder het balken van hun grijsgedraaide primitieve kreet: allahoe k-akbar.
De vraag stellen, is ze beantwoorden: waarom hebben die terroristen hun plannen niet uitgewerkt  en niet samengezworen in Parijs maar wel in Sint-Jans Molenbeek? Omdat er totaal geen overzicht was en ook geen controle mocht uitgeoefend  worden op de islamistische medelanders.
De  bloedrode en Vlamingenhatende PS-er Morreaux  deed er alles aan om zijn kiesvee niet te verontrusten. Het extremisme kon er weelderig gedijen en wortel schieten (sic) . Merci Philippe, merci PS.

Wat was er op zondagmorgen 15 november zoal te zien op TV?
Op het bloedrode stadszendertje ATV was het één en al spierballengerol toen minister van binnenlandse zaken Jan Jambon (N-VA) daar kwam verklaren dat hij “Molenbeek ging opkuisen” .… Grote kuis Jan? Er zijn nog wel wat ongebruikte borstels te verkrijgen tegen inkoopprijs bij het Vlaams Belang op het Madouplein in Brussel.
Het voorziene debat van “Wakker op Zondag” was afgeblazen en in der haast vervangen door een benedenmaats debat over de actualiteit in Parijs.
Zo vernamen de  kijkers zowaar van Robert Voorhamme (sp.a) dat hij onlangs in Parijs was geweest !!!  Of dit al of niet in gezelschap van Katleen De Kopschudster was werd hem niet gevraagd.
Ondertussen werd er op TV EEN van  de al even rode VRT , een vrij eigenaardige programmatie uitgezonden. Om 10 uur bracht de IGU ( Israëlische Godsdienstige Uitzendingen) een documen-taire : Himmler – The Decent One (Himmler, de fatsoenlijke). Om 10u30 was het de beurt aan MTRO ( Moslim Teleisie en Radio Omroep). Deze omroep bracht een herhaling van de uitzending van 01/12/13 met als thema: ”Islamconsulenten in de Vlaamse gevangenissen’‘In deze aflevering legden de focus op de werking van de islamconsulenten binnen de Vlaamse gevangenissen. We trokken naar de gevangenis van Leuven-Centraal en gingen in gesprek met de lokale islamconsulent, de directeur van de gevangenis en met de hoofd-islamconsulent voor Vlaanderen. We toetsten naar de noden van de consulenten zelf en van de moslim-gedetineerden. moslims Vandaag; We spraken met enkele gedetineerden over de noodzaak van islamconsulenten te hebben binnen de detentiecentra. Imam Aan het woord; Ahmed Azzouz, inspecteur voor de Vlaamse leerkrachten islamitische godsdienst, gaf ons een voordracht over het belang van berouw tonen binnen de islamitische theologie’.Qua inlevingsvermogen en complet gebrek aan respect  kan dit tellen. Op maandag 16/11 om 12 uur hield Antwerpen  één minuut stil, uit respect voor de slachtoffers die vrijdag vielen onder het kromzwaard van de islam tijdens de aanslagen  in Parijs.  Op de Grote Markt stonden de burgemeester en de schepen voor het stadhuis met een Franse vlag terwijl stadswerklui aan de rand van het plein stonden. De bussen en trams van De Lijn en de taxi’s hielden om 12 uur één minuut halt. Ook in de diamantwijk en in verschillende scholen werd de één minuut stilte in acht genomen, net zoals op de Meir…. of toch niet helemaal?
Terwijl Jef met de Klak en Maria met de Caddy, Kees en Miep en zovele individuen spontaan halt hielden om eerbiedig een minuut stil te staan bij de gruwelijke gebeurtenissen liepen er tientallen Fatima‘s gehuld in  zwarte doeken of kopvodden  en evenveel Rachid‘s en Mohamed‘s met brillantine kop  pratend en lachend over de Meir …. Alsof er niets aan de hand was, alsof er niets gebeurd was en die personen die stil stonden dat opzettelijk deden om hun vrije baan te versperren…RAMMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *