ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 16-06-2017 – 't Scheldt

Heet van de Naald 16-06-2017

ACTUEEL

Lees in ‘t Scheldt:Adriaan van Gansen:
REDACTEURS VAN ATV BESCHULDIGD VAN COLLABORATIE EN LANDVERRAAD BIEKE EN GOEDELE WACHT KAALSCHEREN*Blatt Leser:
‘Geef ons maar de Leysen’s! Vooral grootvader André Leysen was een fijne kerel. Redde De Standaard én Gevaert. En bijna het hele Westerse Avondland, toen hij nog een jonkie was.
We vonden nog een jeugdfoto van hem. Theater, al dan niet gekostumeerd….’
*Blatt Leser:
Welke politicus durft een Commissie Kindermisbruik in de Sport oprichten?
Het zou niet alleen moedig zijn, het is ook nodig. Maar dan moet je wel een Heilig Huisje slopen; de passieve houding van de verantwoordelijken. Wie wringt bijvoorbeeld de KBVB-Pausen Steven Martens en De Keirsmaeker hun arrogant bakkes open met vragen zoals daar zijn; was u op de hoogte?
Zo ja, wat heeft u ondernomen?
*
Sauer:
Sp.a-voorzitter Johny Crombez zag de bui al hangen en repte zich tot de pers om te verklaren dat de inkomsten van Van Brempt afgetopt wordt op 6 600 euro netto. Voor de oudere lezers: dat is 266.243 Belgische frank per maand. Van Johny is geweten dat hij al altijd een vrolijke hans is geweest. In Oostende is dat een vrolijke gans. Bedankt om ons te laten lachen Johny.
*
Kaaiman over Obama
CITAAT     ‘Het uitroepen van Iran tot gemeenschappelijke vijand van alle wereldmachten was strategisch een knappe zet. Trump heeft in acht uur meer hoop op vrede in het Midden-Oosten gewekt dan Obama in acht jaar’.
*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *