ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 15/10/2014 – 't Scheldt

Heet van de Naald 15/10/2014

laurette“…Comment est-ce possible, comment ont-ils osé !? Ils étaient quand-même tous des francs-maçons !” cit.: Laurette Onkelinx*METSELWERK Op de dag dat ik dit schrijf (5 okt.) is er nog geen nieuwe regering maar zij is al wel uitgeroepen tot de Meest Ultra Rechtse Regering sinds W.O.II (volgens het ABVV vorige week, en DI RUPO op het socialistisch congres in Charleroi). M.a.w. dus een soort FASCISTISCHE of NAZI-regering aangezien ultra- of uiterst-rechtsen altijd worden afgeschilderd als FASCISTEN of NAZIS (soms loopt een reputatie op de feiten vooruit). Onderweg naar de regeringsbevalling heeft de Waalse blauwe vaandelvlucht van CHARLES MICHEL naar de “Zweedse” onderhandelingstafel (mét de NV-A !) erg kwaad rood bloed gezet: Walen samen met NV-A-ers in een Belgische regering staat nl. gelijk aan een VNV/REX-DIKTATUUR. Op 3 september heeft dat verraad de bovenstaande onthullende LAPSUS LINGUAE ontlokt aan een verontwaardigde LAURETTE ONKELINX – voor de kamera van ‘Ter Zake’ – onderlijnd met haar gekend “spontaan-minzaam” gekrispeerde slangengrimas.
Tja, “Hoe is het mogelijk, hoe hebben ze het gedurfd!? Ze waren toch allemaal vrijmetselaars!”, logezuster LAURETTE kan het weten, ze was er zelf bij toen een nieuwe PAARSE regering achter de logecoulissen ineen werd gemetseld door haar broeders en zusjes van diverse ‘obediënties’. De verwijzing van logebroeder DI RUPO voor een eivolle congreshal naar de periode van het GOL/MARTENS-regime in de duistere jaren 80 is daarbij veelbetekenend. In die periode werd een keiharde sluipende LOGEOORLOG (naast een politieoorlog…) uitgevochten in ware CARBONARI-stijl (Italiaanse loge-mafia 19e eeuw), waarbij de bomauto-aanslag op de zetel (‘tempel’) van de ‘GRAND ORIENT’ in de Lakenstraat te Brussel (nooit opgelost…) in oktober 1986 wel deed denken aan de strapatsen van de P2-loge in het Italië van toen. In die tijd veranderden belangrijke Belgische politieke figuren van ‘obediëntie’ terwijl anderen dan weer in bijzonder onaangename situaties terecht kwamen… het was toen een hoogkonjunktuur voor de sensatiepers tot diep in de jaren 90. Het zit er dik in dat we terug zo’n hoogdagen tegemoet gaan. In hoeverre de erg stil geworden logebroeder BRACKE wel goed buiten schot zit bij de NV-A-‘NAZIS’ valt af te wachten, al is hij daar natuurlijk niet de enige broeder. Een basisregel van de vrijmetselarij is nl. “overal aanwezig zijn” (zoals de Jezuieten) dus ook bij de nazis. Dat was al zo voor en tijdens de oorlog… ook al was de vrijmetselarij – net als in de Sovjetunie – er verboden. De vrijmetselaars zelf (in Frankrijk waren ze allemaal – 60 000 – door een logebroeder aan de bezetter doorgegeven) kregen maar problemen als ze te maken hadden met (of verondersteld werden van) weerstandsaktiviteiten. (In Frankrijk 1,3 % gedeporteerd waarvan de helft omkwam).
Weerstandsaktiviteiten daar kunnen we ons in de komende jaren à volonté aan verwachten, “duizend bommen en granaten”, BART DE WEVER, maak je borst maar nat want het zou wel eens behoorlijk meer spektakel kunnen gaan opleveren dan het ponton-fiasco!VAVA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *