ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 14-06-2016 – 't Scheldt

Heet van de Naald 14-06-2016

Optima, niet geLOGEnHet was lang geleden dat er nog eens een bank in de problemen geraakt is vanwege hun onverbeterlijke hebzucht, kortzichtigheid en gulzigheid, maar nu is het weer zo ver.

Optima! Een product van eigen bodem! Dat Optima-opperhoofd Jeroen Piqueur – ondanks zijn beduimeld parcours –  jarenlang zwaar ondersteund werd door politici, is alombekend; hun smoelen staan dikwijls genoeg naast die van Piqueur….. Daniël Termont (burgemeester Gent), Luc van den Bossche (oud-minister sp.a, zat in de Raad van bestuur van een vastgoed-satteliet van Optima), Geert Versnick (Open-Vld, Gent), Herman Verwilst (ex-kabinetschef Willy Claes), John Crombez
een Paarse Bende die altijd klaar stond voor sympathieke Jeroen, onze eigen ‘Wolf of Wall Street‘.
Want de Jeroen was ‘nen toffe pee’. Stinkend rijk geworden, een  patser met allures. Schitterend jacht heeft hij daar liggen in Zuid-Frankrijk. ‘Ik heb nooit op zijn boot gezeten,schrijf dat maar op’, aldus een bange Daniël Termont in De Standaard, die in deze zaak degelijk journalistiek werk verricht.
Termont die zich dus plots niet meer herinnert welke zaakjes hij gedaan heeft, of heeft willen doen met de Optima-bende. Die zijn handen in onschuld wast, en een beetje laf achteruit deinst. Benieuwd wat er nog allemaal boven komt drijven in deze Oostvlaamse beerput. Eén ding is nog niet aangekaart. Laten wij het even doen.
Van welke Gentse Loge (altijd al een broeikast voor achterbaksheid en kuiperijen, die loges ….)  is het hele zootje nu alweer lid?
In welk achterkamertje hebben deze belegen heren hun klamme handjes op elkaars knietjes gelegd, schootsvelletje aan?
Le Droit Humain? De Zwijger? Les Pédos Cachés Gantois?Blatt Leser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *