ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 11/09/2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 11/09/2015

ACTUEEL DE BIJTJES

Twee jaar na de Blokkendoos-affaire zit het Stadsonderwijs opnieuw opgezadeld met een belachelijke toestand van massa-hysterie. Terwijl het in de Blokkendoos ging over een totaal gefantaseerde klacht  wegens … verkrachting door een kleuterjuffrouw (in de klas !) , gaat het nu om poging tot doodslag, ook door een kleuterjuf.
Ook nu weer is het vermeende slachtoffer een moslimmeke, en zijn de klagers in lompen gehulde, in verregaande staat van hysterie verkerende, amper Nederlands wauwelende niet door enige vorm van beroepsbezigheden gehinderde dolgedraaide allochtone viswijven, die  krijsend en gillend aan de schoolpoort staan te springen, met verder wat grijnzende religieuze baardaapachtige in pyjama gehulde fanatici op de achtergrond om alles aan te porren. Met achter de poort totaal verbijsterd schoolpersoneel, dat toch maar dagelijks haar uiterste best doet om iedereen degelijk onderwijs te geven.
Het gegeven dat de beschuldigde juf niet eens op de speelplaats aanwezig was tijdens de vreselijke moordpoging maakt deze moedermaffia niets uit. Mama moslim beweert dat men hare kleine heeft willen wurgen, dus wordt er buiten de schoolpoort … zelfs met een strop gezwaaid.
Wanneer wordt er opgetreden tegen deze doodsbedreigingen ? Terzijde : de wurgsporen rond de hals van het ventje zijn natuurlijk te verklaren. Kinderen spelen na wat ze volwassenen hebben zien doen. In elke cultuur.
Wat gebeurt er op een offerfeest ? Juist, schaapke kelen. Dus, op die bewuste ochtend tijdens de speeltijd hebben Abdel, Abdol, Abdil, Abdoel en Abdal (Abdeul is ziek, teveel dadels gegeten) het spelletje schaapke-slacht gespeeld, waarbij Abdol het droeve lot beschoren kreeg om schaapke te spelen. En schaapkes krijgen koord rond de nek. Koordje hard aangetrokken door energieke Abdel, Abdil, Abdoel en Abdal en …  de arme Abdol  werd lichtjes verwond. Dat is alles.
Het kan natuurlijk ook zijn dat de moslimboelekes een IS-spelletje aan het spelen waren.
Wat een geluk dan,  dat ze hun mes thuis gelaten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *