Heet van de Naald 10/8/2014 – 't Scheldt

Heet van de Naald 10/8/2014

ACTUEEL

HOMANS STAAT HAAR MAN

Michael Lescroart, de medewerker van Liesbeth Homans op haar Antwerpse kabinet, mag mee naar het Brusselse kabinet van de N-VA-Superminister.
Toen hij hoofdredacteur was van mannenblad P-Magazine was hij zo voorkomend nooit blote foto’s van Liesbeth te plaatsen, laat staan naakte waarheden over haar te publiceren.
Dat moest beloond worden.
Nu Homans opgestegen is uit het Antwerpse schepencollege blijft Nabilla Ait Daoud als enige vrouw over. Kwatongen beweren dat toen Liesbeth nog Superschepen was, Nabilla eigenlijk ook altijd de enige vrouw in die club was.***BLOEMPJE PLUK Philip Heylen (CD&V),
icoon van de holebi-beweging, m’as-tu-vu-bezoeker in de kathedraal en al 10 jaar Schepen van Cultuur in Antwerpen, wil niet langer voor de bloemen in zijn stad betalen. Als christendemocraat trekt hij daar nu een kruis over.
Alhoewel hij graag de bloemetjes buitenzet in Keulen en daar zelfs menig bloempje heeft geplukt, staat hij wellicht tegenwoordig voor de spiegel de Barbra Streisand-hit ‘You don’t bring me flowers anymore’ uit volle borst mee te schallen.
Of hoe een politicus van de meest kleurloze partij alle kleur overschaduwt.V-erandering of verarming ?***HASSAN IIHassan Aarab, de onvolprezen CD&V’er met de controversiële uitspraken over de joden, wil nu als Wiedergutmachung zijn halal-houding enigszins temperen door voortaan ook worstenbroodjes met varkensvlees aan te bieden in zijn bakkerij te Deurne.
Wie schetst de verbazing van de man toen joodse organisaties opnieuw massaal protesteerden. ‘Kan ik dan echt niets voor die mensen doen dat koosjer is’, vroeg Hassan zich af.
Die joden voelen zich zo vlug bij de neus genomen’, zuchtte de belaagde christendemocraat, die trouwens net zijn parkeerstrook door een stukje Gazastrook had vervangen.
Nu gaat de Gehandicaptenbond hem ook al een proces aansmeren. Het komt nooit goed.     ***Neuze neuzeIn de De Burburestraat op het ‘hippe’ Antwerpse Zuid liep Steve Stevaert recent hand in hand met een jonge schone deerne, duidelijk niet op weg naar een goedkope Marokkaanse eettent waar ze je teveel aanrekenen  voor wat je uiteindelijk krijgt. Daar heeft Steve intussen echt wel de buik vol van.
Herkenbaar aan de neus die hij heeft voor al wat lekkers is, ging hij wellicht toasten op de ondergang van het socialisme. Ondernemende Steve weet immers dat niets gratis is, behalve zijn rode beloften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *