ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 1/12/2014 – 't Scheldt

Heet van de Naald 1/12/2014

ACTUEELBlatt Leser
ONSMAKELIJK

Daniël Termont, lomp !Bij het plotse overlijden van zanger/schrijver Luc De Vos wendde de heer Daniël Termont zich tot de pers ( De Morgen, website, zondag 30 november, 14u) ” hij had in deze samenleving en maatschappij ook persoonlijke problemen. En misschien is dit één van de oorzaken van het feit dat we vanavond helaas afscheid hebben moeten nemen van Luc“.
Twee uur later werd door het parket gemeld dat de dood van LDV een puur natuurlijke oorzaak had. “Zelfdoding was uitgesloten”.  De smerige , totaal foute en uiteraard overbodige insinuatie  van Burgemeester Bolleboos dat Luc de Vos zelfmoord zou kunnen gepleegd hebben – nota bene op de verjaardag van zijn 14jarige zoon – getuigt eens te meer van het onwaarschijnlijk lage ethische niveau van deze paljas.
Niet alleen zit niemand te wachten op de mening van een politicus die even wil surfen op de onverwachte dood van een burger, als die mening dan ook op een beledigende manier fout is, dan rest slechts één ding : rood van schaamte worden.****ReactieWim P. : Die uitspraak was me ook opgevallen… Die uitspraak vond ik niet verrassend gezien het lage IQ-gehalte van deze enige SP-a coryfee (sic)*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *