ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 07/07/2014 – 't Scheldt

Heet van de Naald 07/07/2014

ACTUEELBlauwe Massage

Nicholas Sarkozy is in meerdere opzichten een klein mannetje dat het nimmer opnam voor de kleine man,  zoals men dat in de banlieus best beseft. Nu de Franse ex-president  in staat van beschuldiging is gesteld voor corruptie kan alles.
Geen enkele gezagsdrager beschikt nog over een te beveiligen verleden.
In het Verenigd Koninkrijk is men nu op zoek naar verdwenen documenten uit de jaren 80 die zouden aantonen dat hooggeplaatste politici over de partijgrenzen heen zich aan kindermisbruik hebben te goed gedaan. Zou men in dit land ook interesse hebben voor de smeuïge avonturen van onze politici?
Zou men het pittig vinden dat voormalig Vlaams minister Marino Keulen (Open VLD) gehuwd was met een ‘dame’ die op Nederlandse (matrassen)bodem een massagesalon uitbaatte?
Het is toch niet erg dat zoiets wordt bloot gelegd?
Hoogstens wat gênant voor een gezagsdrager. Tenslotte moet een politicus zo vaak plooien gladstrijken. Het wordt echter gênanter als blijkt dat deze vrouw ook een andere – eerder gladde – liberaal erg graag zag. Marino hoorde het in Keulen donderen.
Patrick Dewael is nu ‘tijdelijk’ Kamervoorzitter  en beschouwde zijn lange sliert slippertjes wellicht eveneens als een tijdelijk ‘gemeenschappelijk’ avontuur. Niet verwonderlijk dat de liberalen zo hunkeren naar een gaatje in de regering dat ze kunnen vullen met hun unieke benaderingswijze.Pimpernel         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *