ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 03/08/2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 03/08/2015

ACTUEELcriticusMoslimbakker prefereert homo’s boven JodenHassan Aarab, een bakker uit Deurne en meer bepaald van huize Roché, haalde onlangs alle krantenkolommen met de boude mededeling dat hij met een dertigtal medemoslims zou deelnemen aan de Antwerpse Gay Pride. Als hetero welteverstaan. ‘Omdat homoseksualiteit toch in alle bevolkingsgroepen voorkomt’.
Wauw, een moslim die homo’s niét van de hoogste toren wil pleuren?
Maar, dankzij ons olifantengeheugen én Google, duurde het slechts seconden om Hassan Aarab te ontmaskeren.
Precies een jaar geleden bakte Aarab het immers bijzonder bruin en verbrandde zelfs zodanig zijn billen dat hij op derdegraads-blaren moest zitten.
Op zijn Facebook-pagina smeerde Aarab toen volgende tekst: ‘Volgens mij hebben de Duitsers destijds met opzet niet alle Joden omgebracht, zodat wij nu wel beseffen waarom hij (Hitler, red.) de Joden aan het uitroeien was’.
Zoals te verwachten, diende de heer Jozef De Witte toen geen klacht in. Toch bleef de aangebrande uitspraak van Aarab niet zonder gevolgen. Wouter Beke zette Aarab – ooit nog op de elfde plaats van CD&V voor het Vlaams Parlement – uit de partij.
En Karel Van Eetvelt was ‘not amused’ door de uitspraak van zijn Unizo-bestuurslid uit Deurne.
Niettemin bleef Hassan Aarab achter zijn woordenbrij staan. ‘Ik ben geen antisemiet. Ik wenste eens goed aan de boom te schudden. (…) Door te zwijgen over de misdaden van Israël in Gaza wekten ze (CD&V en andere multiculti politiek correcte partijen, red.) juist haat op tegen de Joden.”
Of Aarab ook de holebi-gemeenschap zal kunnen verleiden met zijn halal worstenbroodjes – rund en schaap en waarschijnlijk onverdoofd geslacht – zoals tevoren al schepen Filip Heylen, blijft de hamvraag.Homo Criticus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *