ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Het Allerlaatste Nieuws – 't Scheldt

Het Allerlaatste Nieuws

Ha ! Welke familie zou dat zijn?

V.T.? Van Turnhout? Van Tierelantijntje? Van Tisnaardekloten? Wacht eens even, welke familie bezat het Spaarkrediet, en bezit nu een reeks kranten?
Misschien, ….Van Thillo? Anders gesteld; Nonkel Joris brengt ‘zijn vriendin’ thuis, rijdt een dronken Mongoliër die wat voor zijn Mini Cooper staat te zwammen aan gort en Het Laatste Nieuws, eigendom van de familie, schrijft er met geen letter over.
Hoe zou dat gaan? Christianke die de telefoon pakt en HLN de opdracht geeft dit nieuws te verzwijgen? Of de Hournalisten zelf die te bang zijn om dit nieuws te brengen?
In elk geval, we kijken uit naar het vonnis. Wedden dat daar met geen letter over gerept wordt, in HLN, eigendom van de familie Van Thillo?
Overigens was stamvader Bill wél een fijne kerel. Rechtlijnig Vlaming, die gretig de IJzertoren en het Zangfeest sponsorde.
Op zijn oude dag kwam hij nog wel eens in de Lange Gasthuisstraat, in Het Spaarkrediet, rondsloffen. Op zeker ogenblik spreekt een pas aangeworven bewaker hem argwanend aan ‘Meneer, bent U van het Spaarkrediet’ ?
Antwoord van den Bill ‘nee jongen, Het Spaarkrediet is van mij’.  Bankiers met humor. Dat waren nog eens tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *