ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gedaan met de pret – 't Scheldt

Gedaan met de pret

ACTUEEL

Blatt Leser

Tom Meeuws (SP-Auw) overtreedt de wetNu de opiniepeilingen de sp.a minder dan 10 % geven (vandaar: SP-Auw) willen wij nog een duit in het rode zakje doen. Hun uitgedroogde scrotum vraagt erom. Duiten zien ze daar graag. Bij gebrek aan beter hebben ze bij de SP-Auw in Antwerpen dus al een tijdje een nieuwe ‘kandidaat burgemeester’, ene Tom Meeuws.
Uit Roeselare geïmporteerd! Een pedagoog! Astemblief! Heeft gewerkt bij een Agalev-Schepen (Chantal Pauwels, wegens corruptie verschwunden. Niemand die weet waar dat mens nu uithangt), na een kazakdraaimaneuvre daarna bij een liberale schepen (Grootjans), om dan dankzij Patrick J., de beste burgemeester van Antwerpen sinds Rudolf met de IJzeren Lul (anno 986) nog een bocht te nemen en een vetbetaald postje als directeur bij de Lijn cadeau te krijgen (sinds wanneer heb je daar geen universitair diploma meer voor nodig?).
Daar moeten vertrekken, werkt hij nu al twee jaar als consultant. Daar heeft hij een commanditaire vennootschap voor, dan kan je het gemakkelijkste de fiscus naaien, luisterend naar de (inderdaad compleet infantiele) naam Doe Doe Klopgeest (ondernemings-nummer 0634.596.071, gevestigd in de Everaertstraat 110, 2060 Antwerpen)!
Wij gaan kijken in de balanscentrale van de Nationale Bank. Wat blijkt? Tommeke Tommeke, wat doet gij nu? Ge overtreedt de wet! Tom publiceert zijn jaarrekening niet, hetgeen gewoonweg wettelijk verplicht is. Heeft hij iets te verbergen? Wat teveel ‘opdrachtjes’ gekregen via via? Of draait zijn zaakje niet zo goed? In ieder geval, nog voor hij verkozen is als socialist overtreedt hij dus de wet, daar kunnen andere Socialisten alleen maar beate bewondering voor hebben.
Tommeke dus. De sp.a die altijd maar zanikt over openheid in het bedrijfsleven, (‘transparantie’ om het met de woorden van schoolmeester John Crombez te zeggen, die eeuwige zeurpiet die twee keer per jaar van gelaatsuitdrukking verandert – als hij geconstipeerd op wc zich binnenstebuiten zit te wringen – en dan onze Tom die als ondernemer zelf de wet overtreedt en zijn jaarrekening niet publiceert.Openheid? Verklaar dat eens, mijnheer Crombez? Fraai hoor.Eén ding is zeker. Het komt nooit meer goed met de Rode Rakkers.
Nooit meer.***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *