ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Extra O.S. OPENINGS- EN SLOTCEREMONIE: klik op lees verder! – 't Scheldt

Extra O.S. OPENINGS- EN SLOTCEREMONIE: klik op lees verder!

OS 1

DEELNEMERS WORDEN TRIOMFANTELIJK
ONTHAALD EN NAAR DE OEFENPLEINEN
BEGELEID

os 2

os 3

os 4

Ook de andere deelneemsters aan de finale verzamelen tijdig. Zij lopen mooi in de pas. Elke atlete heeft bezorgde begeleiders zodat de instructies voor het verloop van de ceremonie nauw-keurig worden gevolgd en er geen pijn-lijke misverstanden ontstaan.
Het is een grootse plechtigheid, China waardig. De ganse wereld kijkt belang-stellend toe

os 6

os 7

ELK SCHOT EEN ROOS Natuurlijk moet elk schot roos zijn. De Franse president, monsieur Nicolas Sarkozy, schoof alle principes opzij. Hij werd door de communist Daniel Cohn-Bendit – le héros de mai ’68 – een juist kleedje gepast. ‘Je ne veux pas rater la grande cérémonie de l’ouverture des Jeux’ was het motto van de echtgenoot van Carla Bruni. De aanwezigheid van le prince Phi-lippe de Sex et Cobourg et de Laeken geeft extra glans en waarde aan de openingsceremonie.

‘JE NE VEUX PAS RATER LES EXECUTIONS LORS DE L’OUVERTURE DES JEUX’
De grote baas voor de Olympische Spelen, Jacques Rogge – wat zijn de Belgen fier dat een landgenoot zo’n prachtige ceremonie mag orchestreren – is er in geslaagd de ogen van de ganse wereld op China te richten. Niet alleen op China, ook op de glorierijke Spelen. De organisatie van de Spelen is een schot in de roos!

Volledig uitgeput liggen de deelnemers op de grond. Zij zijn uitgeteld. Nu kan het grote vuurwerkfeest beginnen. De hele wereld zal belangstellend de indrukwekkende plechtigheden kunnen volgen waarop de Olympische Spelen worden geopend.

stan  HARRY OS

os

ORGANEN TE KOOP
Door de massa-executies heeft China ruime keuze aan organen. Die worden te koop aangeboden.
Zo betuigen de rode volgelingen van heiland Mao
waardig hun com-munistische solida-riteit.

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *