ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Els beschildert haar eigen doodskist – 't Scheldt

Els beschildert haar eigen doodskist

ATV: Schaamteloos
Els beschildert haar eigen doodskist

Naar aanleiding van Allerzielen bracht ATV het verhaal van een zekere Els die – terminaal ziek – samen met haar gezin zachtjes het einde voorbereidt. Ze gaat onder andere haar eigen doodskist beschilderen, samen met haar kinderen. Over de inhoud van dit verhaal blijft Blatt graag op de vlakte. Zeker wanneer de dood op een zo dramatisch vroeg moment komt is elk zelfgekozen afscheidsaspect welkom en te respecteren.

De reportage zelf was ook vrij sereen. De dame in kwestie – sterke vrouw – legde het mooi uit. Blatt viel echter van zijn stoel toen de cameraman van ATV secondenlang inzoemde op een aantal verfpotten die klaar stonden (na 1:30). Allemaal van hetzelfde merk…

‘Product placement’, of ook ‘sluikreclame’ heet dit. Totaal overbodig info. Het brengt wel geld op voor ATV. De schaamte voorbij.

De reportage staat nog te blinken op hun website, en eveneens op de website van GvA. Toen Blatt de reportage (‘Els beschildert haar eigen doodskist’) bekeek, was het inleidende reclamefilmpje één voor een doe het zelf zaak. Tja.

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *