ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 999 Even – 't Scheldt

999 Even

 

JEF BURM (87) OVERLEDENjef burm

Ik zag hem, midden de jaren vijftig, optreden in de zaal van de Graaf van Egmont in de Jules van Praetstraat te Brussel. Hij begeesterde de ganse zaal, leden van de Bond van de Antwerpenaars en de Bond van de Oost-Vlamingen.
De Wizze-wozze-wazzestroet’ was één van zijn succesnummers.

Jef
was nooit vulgair, hij had een milde, zachte humor.
Bert Murrath
***
Kleine kamers hebben kleine portalen
***
RADIO RAPAILLErapaille
Radio Rapaille biedt 24 uur per dag
nieuws, muziek, reportages, actualiteiten en speciale programma’s voor nationalisten in Nederland, Vlaanderen en daarbuiten. Radio Rapaille is voor iedereen met een internet-aansluiting te beluisteren. Ga naar www.radiorapaille.com voor meer info.
***
Jeuk leert krauwen en armoede leert huishouwen
***
OPLAGEVERLIES
Het eerste kwartaal onder de leiding van Peter Vandermeersch, nieuwste hoofdredacteur van NRC-Handelsblad, is zeker niet wat je een succesvolle start zou kunnen noemen.
In tegenstelling tot zijn van pretentie stinkende optredens in socialistische tv-programma’s (De Wereld draait door, Pauw & Witteman) leidt zijn beleid niet tot een verbetering van die krant. De oplage daalde met meer dan 4 % deelde de krant mee.
***
Die met de duivel uit één schotel wil eten, moet een lange lepel hebben
***
VOLGEND NUMMER
De volgende uitgave van ‘t Scheldt draagt het nummer 1000.
Om dat te vieren brengen wij afzonderlijk een heel royaal nummer uit. Dit extra dikke nummer (24 pagina’s) wordt gratis verstuurd aan al onze abonnees.
Het nummer is afzonderlijk te koop: stuur ons een briefje van 5 euro en wij zenden u het nummer per post toe.
‘t Scheldt, Helenalei 53, 2018 Antwerpen
***
Men moet geen uilen naar Athene dragen
***
UITNODIGING
Het verschijnen van nummer 1 000 van ‘t Scheldt is voor ons – en dankzij een milde sponsor – de gelegenheid om onze abonnees uit te nodigen om samen bij een hapje en een drankje deze heuglijke gebeurtenis te vieren.
We doen dat op zaterdag 30 april 2011 in een bekende taverne in Antwerpen ‘Ami‘, Sint-Katelijnevest 59.Al onze abonnees en medewerkers zijn welkom vanaf 15 uur.
Wij denken terug aan onze caricaturist Toni Baert, aan columnist en corrector Joke D’hamers en aan columnist Jean Murrath, drie medewerkers ons veel te vroeg ontvielen.
Om 17 uur toespraken. Bert Murrath vertelt het ontstaan en de geschiedenis van ‘t Scheldt.
Dank aan diegenen die ons een proces aan het been lap-ten en dank aan de advocaat die ons succesrijk verdedigde: Mr. Hugo Coveliers.
***
Een haastige hond werpt blinde jongen
***

sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *