ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 996 Opl – 't Scheldt

996 Opl

Gezocht: Jaarverslag Antwerp Headquarters 2010. Beloning: Etentje met Luc de Oplichter.

Antwerp Headquarters staat voor beslissende maanden. In september zal het immers drie jaar geleden zijn dat Luc Luwel van de Kamer van Sloophandel zijn uur van glorie beleefde. Hij was erin geslaagd 23 naïeve bedrijven én de stad Antwerpen te stropen (om Robert Moordhammer op te lichten moet men natuurlijk geen iq van boven de 50 hebben). Elk bedrijf legt jaarlijks 12 500 euro op tafel, en de stad Antwerpen (U en ik dus) doen er hetzelfde bedrag bij. Totaal budget voor drie jaar 1.7 miljoen euro. Waarvan de helft van de Antwerpse belastingbetaler. Van U dus!Na bijna drie jaar wacht deze Antwerpse belastingbetaler (en de sponsorende bedrijven) nog altijd op een duidelijk overzicht van resulltaten. Op www.antwerpheadquarters.be staat er weliswaar een jaarverslag voor 2009 (waar niets in staat), op dat van 2010 wachten we nog altijd. Uiteraard is dit evident; er zijn geen resultaten. Wim Vandenabeele pronkt dan wel met ‘meer dan 50 investeringsdossiers’, als men hem vraagt er enkele te noemen, krijgt men een oorverdovende silte. En als er dan een dossier aangekondigd wordt, dan is het een Belgisch bedrijf dat in Antwerpen iets opent (waar ze Antwerp Pretquarters niet voor nodig hebben), ofwel een bedrijf dat via anderen (Havenbedrijf, Vlaamse Overheid, Provincie) Antwerpen ‘ontdekt’ heeft.Het is ook duidelijk dat Luwel de Gruwel de bui ziet hangen ;luwelop de website van zijn Kamer van Krothandel ( www.voka.be ) is er al twee jaar niets te lezen over dit vehicel. Evenmin in zijn maandelijks boekske ‘Ondernemers‘.
Het wordt spannend: in maart wordt er beslist of men ermee doorgaat, en welke sponsors verder gaan. Wanneer opent men een debat in de Gemeenteraad? Wat heeft AH bereikt?
Wie werd er – buiten Luwel – beter van? Welke reisjes kon Robert Foorkramer maken op het budget van AH? Hoeveel facturen mocht de Kamer opstellen?
Waarom krijgt de Gemeenteraad geen info over AH? We zijn benieuwd!
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *