970 Bril – 't Scheldt

970 Bril

Tegenwoordig kampt men meer en meer met moeilijk te behandelen infecties omdat vele bacteriën resistent geworden zijn tegen verschillende antibiotica.

Nu heeft men ontdekt dat een stof (Lisostafine) deze moedwillige bacteriën volledig kan uitschakelen, ja doden. Het schitterende daarbij is bovendien het feit dat het een erg selectieve stof is, geen gebruik maakt van antibiotica en volledig onschadelijk is voor dierlijke en menselijke cellen.
Mits een kleine handeling kan men lisostatine toevoegen aan gewone verf. Alle bacteriën die in contact komen met die verf worden vernietigd na maximaal 20 minuten.

Die verf ga ik op mijn ganse erf gebruiken. Op die manier kan ik verdedigend al mijn stallen en hokken beschermen tegen moeilijk te behandelen ziektes.
Ik heb ook zes potten gele en zwarte verf, behandeld met lisostafine, besteld. Want ik heb ergens een wei die vlak naast het gebied van een furieuze Vlaamshatende Waal ligt. Daar laat ik mijn koeien voortaan grazen nadat ik ze geel-zwart heb geschilderd. Mijn koeien en mijn boerderij varen er wel bij en mijn gebuur geniet van een regionaal gekleurd panorama.

Als Bart de Wever erin slaagt een Vlaamse regering te vormen in een onafhankelijk Vlaanderen zal de rest van mijn boerderij volgen.
Alles zal dan in geel-zwart worden geverfd. Ik zal Bart ook persoonlijk uitnodigen bij het vieren van mijn eerste ‘multicolore’ slachting.
Ik weet dat Bart de Wever niet afkeurig is van ‘gezond vettig’ eten.
Hij zal zeker willen komen omdat het een echt Vlaams braadfeest wordt met gele en zwarte en zelfs geel-zwart gekleurde pensen.
Boer Bavo
***

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *