964 Hfd – 't Scheldt

964 Hfd

 

Om meer te weten over ‘Antwerp Prideen de inrichter van het vierdaags ‘roos holebi-festival’ kan men best op internet surfen. www.antwerppride.com moet ons meer kunnen vertellen. Dit zou een ‘event’ zijn. Eerste vraag is wie dit ‘event’ subsidieert? Is het een door beauty SP.a-schepen Monica de Coninck of door vieze CD&V-schepen Philip Heylen gesubsidieerde manifestatie?
Men vindt geen enkele coördinaat van de organisator!
Als men naar ‘contact’ gaat vindt men alleen een schamel e-post-adres. Geen enkele vermelding van de juridische structuur.

De prijzige prijzen en het feit dat je bij ene Bartje Abeel moet betalen roept vraagtekens op. Is ‘Antwerp Prideeen vzw? Via www.nbb.be blijkt dat ze geen jaarrekening neerleggen. Werk voor de Bijzondere Belastingsinspectie?
Wie stelt de noodzakelijke vraagjes in de gemeenteraad?
Bart Abeel, organisator van ‘Antwerp Pride’, is de man die vluchtte nadat er zowat dagelijks deurwaarders aan zijn deur (Van Schoonbekestraat 180, Antwerpen) stonden. Er werd beslag gelegd op zijn goederen, doch hij kneep er met de in beslag genomen goederen tussenuit. Hij nam die mee en verdween.
Niet zo koosjer!
Nu duikt hij terug op.
Misschien de vraag eens stellen wat voor organisatie er achter die heylen kipbedenkelijke ‘Pride’ schuil gaat? Heeft de stad Antwerpen inzage in ontvangsten/uitgaven?
In hoeverre is schepen Heylen (°1968), de grote promotor van holebi, betrokken in deze zaak?

In Antwerpen scoort CD&V al jaren het ene povere kiesresultaat na het andere. Het stemmenaantal van de partij keldert bij elke verkiezing. Heeft Philip Heylen daar iets mee te maken?
***

 

antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *