953 Even – 't Scheldt

953 Even

EEN NUL TE WEINIG

De communistische nieuwsdienst van de VRT werkte perfect bij de moord op Terre’Blanche. Volgens de VRT waren er duizend personen op de begrafenis. En over het aantal vermoorde boeren sinds de ANC aan de macht is werden ook valse cijfers gemeld.
Verstandige lezers en kijkers – wij hebben er geen andere – weten al lang dat de nieuwsdienst van de VRT geen nieuwszender meer is maar een rode propagandazender.
***
‘s Kind willeken groeit in den bos
***
GEEN CONTRACT
NIET BETAALD

Colin Andrews, opvolger van Ratko Svilar als trainer van tweedeklasser Antwerp, openbaarde op de regionale poppenkastzender ATV dat hij op de Bosuil geen contract heeft en ook niet betaald wordt.
Of de Londense Antwerpenaar bij elke thuismatch een inkomticket moet kopen om zijn ploeg aan te moedigen, is niet geweten.
Jef Penalty
***
Voorzichtigheid keert menige val
***
SPLITSEN DIE ROMMEL
Te lezen op internet als reactie op een hatelijk anti-Vlaams artikel in La Meuse:
‘Splitsen die handel, Vlaanderen terug bij Nederland. 23 miljoen Nederlandstaligen met het 10de hoogste BBP ter wereld, lid van de G10. En Wallonië samen met Griekenland bij de Club Med weldra uit de Eurozone…’
Jacob Corneel
***
Gelijk mint gelijk
***
WALTER NONNEMAN
Walter Nonneman (u wel bekend) heeft recent ontslag genomen als voorzitter van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen omwille van een onverenigbaar standpunt rond het dossier ‘industriële wetenschappen’. Zijn plaats werd fluks ingenomen door… Alain Verschoren, rector van de UA, die nu beide functies combineert en hiervoor al de nodige tegenwind kreeg vanuit de universiteit.
Verschoren is bovendien ook nog tijdelijk voorzitter van de Vlir (Vlaamse Inter-universitaire Raad)
Van ‘populisme‘ gesproken.
***
Men moet doen gelijk het gezelschap
***
INBURGERING…
In het Nederlandse Goor (provincie Overijssel) stak op 12 april 2010 een 23-jarige Somaliër een 46-jarige Irakees dood.
Dit gebeurde tijdens een inburgeringscursus…
Inburgering?
Jacob Corneel
***
Kraaien en duiven vliegen nooit samen
***
AMBRAS ONDER ALLOCHTONEN
De voordracht van de allochtoon Benno Barnard werd verstoord door allochtonen. De ophef daarrond is heel wat groter en rumoeriger dan zijn stellingen indertijd over de Vlaamse priester-dichter Guido Gezelle.
Vlamingen kunnen nog wat leren van allochtonen die het niet nemen beledigd te wor-den in hun allochtoon-zijn.
***
Gelijk mint gelijk
***
PÈRE UBU
Nelson Ubu vestigt in Père Ubu de aandacht op het stelselmatig vermoorden van blanken in Zuid-Afrika. Wij zijn niet meer alleen om daar de aandacht op te vestigen. Nelson besluit zijn artikel: ‘Tout laisse craindre que, face à la pensée dominante, la population blanche d’Afrique du Sud aura disparu avant vingt ans. De gré et, surtout, de force. Dans les assasinats individuels ou les massacres de grande envergures. Il sera alors toujours temps de soupirer une lamentation sur une population blanche, arrivée en Afrique du Sud longtemps avant certaines ethnies noires…’
Père Ubu is natuurlijk een ‘incorrect weekblad’...

 

VAKANTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *