944 Bril – 't Scheldt

944 Bril

Meer en meer krijgen de volksverlakkers zoals Al Gore en Co tegenwind wat betreft hun rampenscenario’s over de opwarming van de aarde.

Het VN-klimaatpanel, waarvan de Indiër Rajendra Pachuri voorzitter is, zakt verder weg na meerdere schandalen. De gegevens die zij gebruikten zijn overduidelijk gemanipuleerd. Toevallig zit Rajendra ook in de adviesraad van de CCE (Chicago Climate Exchange), de grootste en meest winstgevende producent van compensatieprogramma’s voor de uitstoot van CO².
Rajendra, die in feite een spoorwegingenieur is, heeft dollartekens in plaats van pupillen in zijn felflikkerende oogjes.

De analogie met de wereldepidemie die de Mexicaanse griep zou worden is verbazingwekkend. Hier zijn het vooral de farmaceutische bedrijven die hun perverse rol met glans hebben gespeeld.
De vaccindollars rolden zo maar binnen, elke dag, van over de ganse wereld. Degoûtant is het als je ziet en gezien hebt hoe alle media met een ziekelijk plezier meewerken aan die bedriegende heisa.
Ik hecht meer belang aan geleerde professoren die zonder eigenbelang verklaren dat de activiteit van de zon bepaalt wat er met ons klimaat gebeurd.
En nog meer geloof hecht ik aan de voorspellingen van mijn opa zaliger, een dagelijks hardwerkende boer met eelten als handschoenen.
Deze voorspellingen krijgt u gratis van ons eigen klimaatpanel: ‘Als in februari de hagen likken, zullen de hooiwagens kwikken’.

Blazen de muggen in februari alarm, houdt in maart de oren warm’.
Weerspreuken vindt u overigens in elke dagklapper van uw geliefkoosde ‘t Scheldt.

Boer Bavo
***

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *