938 Even – 't Scheldt

938 Even

FREEK, EEN NAZI?
Freek de Jonge (°1944) hield een nieuwjaarsconférence in Volendam. Die werd uitgezonden door de socialistische omroep Vara.
Is Freek in de leer gegaan bij Goebbels of bij Hitler zelf? Zoals de nazi’s indertijd opriepen: ‘Koop niet bij Joden’, zo riep hij een stampvolle zaal op om ‘Wij zijn je spuugzat’ te roepen tegen Geert Wilders. Ondertussen ver-schenen op een groot scherm tv-beelden die het vertrek van Wilders met zijn PVV-fractie uit de Tweede Kamer toonden.
Als vulgaire opjutterij en als staaltje van mensenjacht kan het tellen.
***
Bij gebrek aan tarwe maakt een leeuwerik zijn nest in de haver
***
DANNEELS WEG
Eindelijk plaatsen vrij, kardinaal Danneels gaat op pensioen.
In zijn laatste toespraak zei hij dat na zijn vertrek het bisschoppelijk Paleis in Mechelen onmiddellijk wordt aangepast. Men gaat het voorzien van de laatste moderne snufjes en het wordt opengesteld voor mensen zonder papieren.
Mensen met papieren worden geweigerd. Gelovigen waarschijnlijk ook.
Jacob Corneel
***
‘t Is te laat de stal gesloten als het paard gestolen is
***
RADIO RAPAILLE
Radio Rapaille is een alternatieve radiozender voor nationalisten in Nederland en Vlaanderen.
Radio Rapaille zendt 24 uur per dag uit, voornamelijk muziek, maar ook informatieve programma’s zoals de Dietse Dinsdag elke dinsdag van 20 tot 22 uur.
Luisteren kan U door naar de webstek te gaan: www.radiorapaille.com
en dan één van de icoontjes onder Luister Nu aan te vinken. Als U dat doet verschijnt er een schermpje dat een zogenaamde ‘speler
aktiveert. Zo kan u luisteren zonder een nieuw programma te openen.
Radio Rapaille is altijd op zoek naar medewerkers, presentatoren, technici of gewoon enthousiaste nationa-listen die deze onafhankelijke vorm van nationalistische propaganda tot een succes willen maken.
De dj werkt onder de naam ‘Had Je Me Maar‘, wat verwijst naar een partij die vóór de Tweede Wereldoorlog in Nederland bij een verkiezing furore maakte.
***
Schaamte is nadeel
***
DOODSESKADERS
Adriana Stuijt, die een felle tegenstandster van de apartheid was indertijd, is nu evenzeer gekant tegen het racisme waarmee in Zuid-Afrika het ANC regeert. Het ANC zet in Durban ‘doodseskaders aan die werk om anti-ANC elemente uit te roei en die wêreld bly tjoep-stil…’, deelt zij mee.
***
Zo voorgepepen, zo nagedanst
***
AANSLAG
Een Somaliër – wat komt die in Europa zoeken? – trachtte een aanslag te plegen op de Deense karikaturist Kurt Westergaard.
Toen de herrie indertijd ontstond rond de ‘Deense cartoons‘ hebben wij een extra-nummer hierover gepubliceerd. Wij noemde het een ‘Tolerantienummer‘.
Wie dit succesvolle nummer met alle ‘Deense tekeningen‘ gratis wil ontvangen hoeft slechts een vrijblijvende aanvraag te doen.
[email protected]
Het tolerantienummer is een eresaluut aan de Deense tekenaar en een getuigenis voor de vrijheid van meningsuiting.

 

ISLAMITISCHE PERSVRIJHEIDhanden

 

Wij zijn zo vrij te herinneren aan de klacht die de zogezegde liberale advocaat Claud Marinower tegen ons indiende.
Het Hof van Beroep in Antwerpen oordeelde dat de vrijheid van meningsuiting niet in het gedrang mocht komen en verwierp zijn eisen.
Het zijn niet alleen moslims die last hebben met de vrijheid van meningsuiting. Ook VLD-mandatarissen in Antwerpen lijden aan ziekelijke onverdraagzaamheid.
***
Men kent de man niet aan zijn kleren
***
FLAHAUT
Onze legerbaas van toen,
kan pronken als een kalkoen. Hij staat weer paraat,
als Minister van Staat.
Hij verdient dus ons aller eerbied en fatsoen.
(Ingezonden)
***
Die met de bakker eet weet niet wat het brood kost
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *