ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 937 Even – 't Scheldt

937 Even

 

ALS HET MAAR ZWART IS
Luc Sevenhans, ex-VB-er uit Brasschaat maakte zijn overstap naar N-VA bekend na lang twijfelen en afwegen wie het meeste bood.
Hij wordt in gezelschap opgemerkt van zeer donkerkleurige mensen en hij mag al genieten van reisjes enz. Tegen donkerkleurigen heeft hij niets, deze bewonderaar van Pieter de Crem (CD&V).
Als het maar zwart is, zal hij gedacht hebben…
***
Het geld is de ziel der negotie
***
KIND-KOKS
Claudio Dell’Anno, winnaar van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant!‘, blijft zijn reputatie van moeilijke jongen alle eer aandoen. Mijnheer Claudio zou een kookdemonstratie geven op de kerstmarkt van Oostende, maar hij kwam niet opdagen. Rond 14:00 uur zou een reuzenbarbecue beginnen, maar op dat moment geen spoor van de Kortrijkzaan.
Hij liet even later aan de organisatie weten dat hij onderweg was. Dat is mogelijk, maar dan wel naar een ander adres want hij daagde uiteindelijk daar ook niet op.
De toeristische dienst van de stad Oostende liet in een korte reactie weten niet opgezet te zijn met deze stunt van de jonge chef-kok.
Best kunnen ze in de toekomst geen onvolwassen pubers uitnodigen.
Sinjoor
***
Het kuiken wil altijd wijzer zijn dan de hen
***
SNELLLE THALYS
Het Belgische hogesnelheidsnet is als eerste land in Europa volledig klaar. Het laatste stuk werd ingereden. Brussel-Amsterdam zou nu ongeveer 50 minuten korter reizen worden.
De opening van het laatste trajectstuk werd op zijn Belgisch gedaan met heel veel hovaardigheidsbekleders.
Ik stel me toch vragen bij die zogezegde tijdswinst, want de NMBS-normen volgend had de trein een vertraging die groter was dan mogelijke tijdwinst.
Jacob Corneel
***
Vóór de maaltijd zal men het eten bereiden
***
BEDANKT GUY
Alexander de Croo bedankte zijn voorganger Guy Verhofstadt die de weg naar een wederopstanding heeft geplaveid. Met andere woorden: Guy Verhofstadt heeft met zijn ‘kliek‘ de VLD zodanig naar beneden gehaald
(-30 %) dat enkel de weg naar boven nog mogelijk is.
Jacob Corneel
***
Men moet het dunne met het dikke drinken
***
MILQUET VERSUS OBAMA
De Amerikaanse president Barack Obama heeft de werking van hun bankenfonds TARP verlengd tot oktober 2010.
560 van de 700 miljard dollar zal nu gaan naar kmo’s en niet naar banken en verzekeraars.
De kmo’s krijgen een jaar lang extra belastingverlaging voor nieuwe investeringen en voor het scheppen van nieuwe banen.
Nergens in de serieuze dus kwaliteitspers kan men lezen dat dit een beleid is dat ook perfect op maat zou gegoten zijn voor de Vlaamse economie. Die bestaat meest uit kmo’s.
Madame NonMilquet voert via haar departement al jaren een werkbeleid dat haaks staat op Vlaamse efficiëntie en dus ook al jaren een federale rem is op fundamentele Vlaamse economische groei. De Waalse madame Milquet is uiteraard véél verstandiger dan die Amerikaan Obama en het is voor haar allemaal worst zo lang de transfers van Vlaanderen naar Wallonië blijven stromen.
Jacob Corneel
***
Die een voetje heeft wil een schreedje
***
OCMW ANTWERPEN
De Antwerpen OCMW-bazin Monica de Coninck stevent af op een record tekort.
Geen nood echter: ze is socialiste en dan wordt dat naar aloude traditie vergeven. Vraag het maar aan Willy Claes.
Zij heeft anders wel zin voor humor deze aan Antwerpen wildvreemde matrone. Zij verklaarde aan journalist Philippe Truyts van De Nieuwe Gazet:Eén zaak is zeker: we gaan ons uiterste best doen om zuinig met het geld om te springen’.
Zowel Philippe Truyts als Monica de Coninck deden hun uiterste best om bij dat gezegde niet in een schaterlach te schieten.
Ze lukten er beiden in.
***
Het is kwaad knijpen zonder vingers
***
NIEUWJAARSCONCERT
Het nieuwjaarsconcert van het Saxofoonorkest van Zwijndrecht gaat door op zondag 31 januari 2010 te Antwerpen.
Het grijpt plaats in de Blauwe Zaal van de Singel. Aanvang om 15u. Inkom: slechts 15 €.
Een must voor wie muzikale hoogstandjes wil beleven.
***
Het liedje van verlangen zingen
***

saai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *