936 Bril – 't Scheldt

936 Bril

In Kopenhagen zit men nu te drammen over de opwarming van de aarde. Iedereen weet nu al dat er niets, geheel niets, uit dit overleg zal komen.

Er zijn trouwens nog andere katten te geselen. Mexicaanse griep, een gewone griep, die via de media een pandemie geworden is.
HIV dat nog altijd even dodelijk is, maar dan enkel in Afrika. Hier propt men elke HIV-zieke zo vol met pillen dat ze schijnbaar genezen zijn, met als gevolg een verzwakking of zelfs afwezigheid van alle vrijers-beveiliging. En in Nederland is er nu ook een acute ziekte-fase.

Tot november 2009 hebben in Nederland 2300 mensen Q-koorts gekregen (dit heeft niets te maken met de gelijknamige radiozender). Hiervan zijn er zes mensen aan de ziekte overleden. Deze slachtoffers hadden ook andere gezondheidsklachten zoals koorts, griepverschijnselen en overgeven.
Q-koorts wordt veroorzaakt door een bacterie (Coxiella Burnetti) die vrij komt bij miskramen van drachtige geiten en schapen.
Nu wil men overgaan tot het slachten van alle drachtige dieren bij besmette bedrijven en eventueel zelfs tot het slachten van alle dieren op een besmette boerderij.

In Nederland komt het protest tegen die algemene slachting op gang. Sommigen vragen om alle zieke dieren naar Den Haag te versassen. Zo hopen ze verlost te worden van die zagemannen die zogezegd over Nederland regeren.
Dat vind ik in feite nog zulk een slecht gedacht niet. Er zou geen besmettingsgevaar zijn voor ezels, behalve als het lompe zijn.
Als ik kan ga ik een paar Q-beesten importeren voor mijn Brusselse weiden…
Op mijn boerderij in Laken… dicht bij Philippe, Matil en Co.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *