934 Even – 't Scheldt

934 Even

INGE IS TERUG

Wie kent er nog Inge Vervotte?
Een tijdje gele’en was’t ‘och’erme’
maar nu komt ze weer op de proppe
met naast zich haar liefste Leterme…

***
Mettertijd komt de hen op haar eieren
***
RENTOKIL
Rentokil uit Aartselaar is één van de vijf bedrijven die de titel kreeg van hofleverancier. Rentokil is specialist in het verdelgen van ongedierte en beroept zich vooral op zijn efficiëntie.
Inderdaad, sinds enige tijd ziet men Laurent zo goed als niet meer op het Paleis.
Benieuwd of ze mijn schoonmoeder kunnen behandelen.
Jacob Corneel
***
Opgeruimd staat netjes
***
WOUTERTJE
Daar is Woutertje weer. Wouter van Bellingen beklaagt er zich over dat ‘ZwartePiet er even gekleurd bijloopt als hij, zodat sommige kinderen schrikken als ze hem zien. Vooral onbestaande kinderen van niet-bestaande koppels, die niet door hem in de echt wilden verbonden worden omdat hij er zo uit ziet.
Jacob Corneel
***
Domme mensen blijven gewoonlijk dom
***
ZEER JONG
Jong, jonger, jongst. De lokale politie van Mechelen heeft een 14-jarige autodief achtervolgd in het centrum van de stad. Een agent loste per ongeluk een schot maar gelukkig vielen er geen gewonden. Verbaas je niet als je eerlang een politie-agent een moeder met kinderwagen ziet achtervolgen.
‘In Mechelen gaan we de misdaad in de kiem smoren’, zei mon chichi Somers.
Jacob Corneel
***
Geen bij koos ooit een dorre roos
***
KONING ONBENUL
Eén van de bekroonde Koning Onbenullen doet zijn titel alle eer aan. Hij vindt zich een vooraanstaande politicus en hij probeert langs verschillende dating sites vrouwen te versieren.
De brave man profileert zich met een naam die naar zijn Koninklijke-Onbenulligheid refereert. Kingske, Leroyke enz. Zowel op Match4me en als op Meetic en Relatieplanet biedt deze Roi des Imbéciles zich aan. Een mooi bewijs dat de titel hem terecht werd toegekend!
A.B.
***
De plaats van de gier is niet naast de duif
***
DISCRIMINATIE
Cijfers van het Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid bewijzen dat in dit land 1 op 20 homo-mannen besmet is met HIV.
Bij hetero’s is dit slechts 1 op 20 000.
Het fameuze discriminatie-centrum CGKR denkt eraan de ‘natuur‘ aan te klagen: ongeoorloofde discriminatie…
Jacob Corneel
***
Zoals het geknipt is moet het genaaid worden
***
SPORT/VOETBALMAGAZINE
Je mag als weekblad dan wel een autoriteit zijn in je vakgebied, dat geeft je nog niet het recht om je lezer(s) een dure (6,95 €) en voor vele kopers nutteloze jaaragenda in de strot te duwen.
Het nummer 48 van de 9de jaargang van Sport/Voetbalmagazine wordt in de krantenwinkel aangeboden met een (weliswaar keurig gedrukt) supplement waardoor de verkoopinkomsten het drievoudige bedragen van een gewoon nummer.Dat noemt men de lezer als melkkoe gebruikten. Foei.
J.P.
***
Zoekers van kunsten, vinders van de bedelzak
***
LEZERSREACTIE
In GvA over Morel:
Tja, 2de ondervoorzitter
tijdens de Valkeniers-periode
is natuurlijk niet hetzelfde
als onder-de-voorzitter
tijdens de Van Hecke-periode…

***
Honger is de beste saus
***
WAARDE REDACTIE
Voor Koning Onbenul: de eerste prijs voor de onvolprezen heer Leterme, die u wellicht voortaan ‘de gepamperde’ kan noemen.
EVC
***
Men moet geen bontwerker brengen waar een mooie kat is
***
URBANUS VAN ANUSurban
Urbanus wordt voetbalsponsor. De malaise in het Belgische voetbal heeft lang genoeg geduurd, moet Urbanus gedacht hebben, en dus steekt hij nu zijn eigen centen in een voetbalploeg (Clint.be)
Zo zullen de voetbalshirts reclame maken voor Urbanus.
***

 

——————————————————-Kattenberg 100, 2040 BORGHERHOUTe-mail: [email protected]él: 0032496 14 28 41INVITATION A LA PRESSEA l’attention des rédacteurs en chef :A l’occasion de la fête de l’AID EL ADHA (fête du mouton) nous avons L’honneur de vous inviter à la réception de l’amitié et de l’intégration qui aura lieu Le dimanche 29/11/2009 à KATTENBERG 100 2040 ANTWERPEN
Votre présence rehaussera les efforts entrepris dans le travail d’intégration des populations D’origines étrangères dans la société d’accueil.Nous aurons le plaisir de partager ensemble un lunch.

PRENT HANSHATOM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *