927 Bril – 't Scheldt

927 Bril

Hebt u haar herkend? Bella, de dochter van mijn Belle. Ze was aanwezig op de betoging van Melkveehouders op het Schumanplein te Brussel. De dochter van Belle is goed voorzien wat betreft haar uierpartij, net zoals haar moeder trouwens.

Op een foto zag je een geknielde boer die met een speen in zijn hand de politie confronteerde met Bellas melk. Eén welgemikte uiertrek en de chargerende politie werd bespoten met verse, niet gepasteuriseerde volle koeienmelk.
Ook eieren, hooi en mest werden gebruikt.

Inderdaad de slimme boeren bespoten het politie-cordon met poepverse mest ‘à volonté’. Een goede afweertruk moet ik toegeven die ik zeker zal onthouden.
Maar terugkomend op de dochter van mijn Belle. Het deed me deugd haar terug te zien. Jaren terug heb ik haar verkocht voor een goede prijs omdat haar moeder een enorme melkcapaciteit had die ze met succes had doorgegeven aan haar dochter. En dit prachtig beest werd nu een succesnummer op die betoging.

Haar succes straalt ook een beetje op mij en mijn Belle af en daar ben ik uiteraard ook zeer trots op. Ik glorieer! En als je goed kijkt… Zie je een sterke gelijkenis met ene Caroline, ex-Limburgse en nu uit het Mechelse…
En ik heb het niet enkel over een gezichtsvergelijking.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *