921 AvG 2 – 't Scheldt

921 AvG 2

 

Het is een keiharde’, zegt ons een door de wol geverfde liberale parlementair die niet vermeld wil worden. ‘Zij deinst voor niks terug, zij gaat over lijken’.

Samen met Ludo van Campenhout en nog een paar andere halfblauwe sukkelaars is zij mee verantwoordelijk voor de stembusafstraffing bij de laatste verkiezingen.
Aan pretentie ontbreekt het haar niet. aan politiek inzicht des te meer. De politiek is er om haar een broodwinning te verschaffen.

De hoop dat in Antwerpen advocaat Kris Luyckx de boel in orde zou brengen is in rook opgegaan. Hij heeft zich hopeloos gecompromitteerd door zijn rol in de zaak van de ‘gekochte’ overloper.

Overigens mag de vraag gesteld worden waarom geen enkele politieker het initiatief neemt om over de grenzen heen – en er zijn toch geen grenzen meer? – de havens van Antwerpen en Rotterdam één te maken: zo ver liggen die twee wereldhavens niet uit elkaar. Een samenwerkingsverband zou toch leiden dat die haven dan de grootste van de wereld zou worden. Het zou dan gedaan kunnen zijn met het kleinzielig egoistisch steekspel.

Maar verder kijken dan de neus lang is? Teveel gevraagd van de bekrompen politici.
Hier ligt een taak voor zowel Leefbaar Rotterdam als het VB, N-VA en LDD.

Wie neemt het initiatief?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *