ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 920 Ploert – 't Scheldt

920 Ploert

 

patrDe burgemeester, terecht in Knack als de grootste ploert in de Belgische politiek bestempeld, bekommert zich weinig om de properheid van de stad.
Voor iemand die zich niet weet (wil) aan te kleden en op recepties tot verbazing en verontwaardiging van de zakenlui verschijnt in een interlockhemdje is dat niet verwonderlijk.
Wie geen fierheid voor zichzelf heeft kan dat ook niet opbrengen voor de stad die hij zou moeten beheren.
Antwerpen, stinkstad, waar de ploert heerst.
*
Sinds jaren hebben wij de aandacht gevestigd op het povere beleid van zowel stad als provincie wat betreft toerisme.
Heeft Antwerpen wel wat te bieden? Weten de minus habens die de diensten van de toerisme in Antwerpen bevolken wel dat er hier een kathedraal is? Een Rubenshuis? Een Sint-Jakobskerk met het graf van Rubens? Antwerpen en de diamant? Het is te veel om op te noemen wat aan toeristen die Antwerpen bezoeken kan geboden worden.
En wat gebeurt?
Een cruiseschip dat met honderden passagiers aanlegt in Antwerpen en ‘s anderendaags vertrekt biedt de varenden de gelegenheid een uitstap te maken. Er worden twee trips aangeboden: één naar Brugge en één naar Brussel.
Antwerpen als stad is niet interessant genoeg. Als kunststad tenminste in de ogen van het Antwerps stadhuis en de provincie. Misschien kan het heel verstandige en wijze toerismeprofessors van stad en provincie de aandacht vestigen van de reisbureaus en touroperators op andere ‘aantrekkelijkheden’ van de stad.
Zij hebben pas nog de aandacht getrokken op de homo’s en lesbo’s om in Antwerpen de bloemetjes buiten te zetten.
Patrick Ploert heeft zeker de medewerking van zijn schepenen Philip Heylen (CD&V) en Ludo van Campenhout (Open VLD).Vertegenwoordigers van twee partijen die bij de laatste verkiezingen een historisch dieptepunt bereikten. Als dat geen waarborg is…
***

NIEUW VERKEERSBORD

BEZOEK ANTWERPEN

pros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *