907 ATV – 't Scheldt

907 ATV

Hij was de fijnbesnaarde ordeverstoorder op de Open-VLD-nieuwjaarsreceptie. Hij begroette (26/4) de nieuwe jonge leeuwen op de kieslijsten. Apers deed alsof we advocaat Kris Luyckx (de binnen Gesloten-VLD geparachuteerde Somers-slaaf) nog nooit op tv hadden gezien.
Er was de Turkse SP.a-advocate die ‘de Patrick’ geweldig vond. Verder Barbara Bonte, een (uiteraard) blonde belofte van het VB en er was Caroline Bastiaens voor de CD&V. Deze marionet van het stervende regime speelt meestal knecht om klussen op te knappen die havenbons Marc van Peel beneden zijn niveau acht. Vroeger had men een maritieme havenschepen die overal werd gerespecteerd. Nu heeft men een gemarineerde schepen die gevoederd en vooral gedrenkt door de Haven nog altijd de welgemeende mening is toegedaan dat de kiezer van ondergeschikt belang is in een democratie.
Wanneer belicht de Gazet van Antwerpen – zolang die nog verschijnt – zijn verkiezingsresultaten van 2006? In de uitzending nam de overbetaalde ACW-verbondssecretaris Annemie Verhoeven het op voor de papierloze sukkelaars die haar alvast nooit zullen beroven van haar subsidies.
In besloten kring vangt een mens wel eens op dat de havenbons te rechts is geworden, dat hij zijn sociale reflex kwijt is, dat hij enkel aan zichzelf denkt. Gruwelijke roddels die slechts door een meerderheid van de Antwerpse CD&V-leden worden gedeeld.Een ongetwijfeld misplaatste grap in de wandelgangen luidt: Waarom neemt Marc van Peel nooit tram 11? Omdat die stopt in Eksterlaar! Van Peel is erg vooruitziend, maar genoeg over het verleden. De Havenschepen is zoals vermeld een man met vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *