905 Hoofdartikel – 't Scheldt

905 Hoofdartikel

 

Toch slaat de krant niet aan omdat het waanzin is om een tweede Het Laatste Nieuws of een derde Het Nieuwsblad te willen zijn.
Gazet van Antwerpen heeft haar ziel verkocht aan de politiek en aan de platte commercie en dat komt nooit meer goed. Over vijf jaar bestaat Gazet van Antwerpen niet meer, tenzij op internet waar hun website de concurrentie verplettert. Nee, Gazet van Antwerpen heeft geen karakter, geen mening en geen ziel meer. Lees maar eens het zoveelste onnozele editoriaal van hoofdgatlikker Pascal Kerkhove die zich graag hoofdredacteur laat noemen maar het niet is.
Op vrijdag 10 april, Goede Vrijdag dus, schreef hij haastig een kolommetje over paaseieren en een afgebroken kapelletje en de visverkoop. Geen woord over de betekenis van Goede Vrijdag voor de Westerse wereld, geen woord over Jezus Christus of de Verrijzenis. De laatste lezers van Gazet van Antwerpen weten immers niet wie Jezus Christus of God is.Voor wanneer de eerste Arabische artikels in deze gazet? Dat is een gat in de markt.
Dat de farizeeërs van deze gazet daar nog niet aan gedacht hebben.***
gva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *