ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 898 Reis – 't Scheldt

898 Reis

Wat dan?

Naar de dienst Inlichtingen Internationale Verbindingen waar veel volk is en we een volgnummer nemen. Een dertigtal reizigers zijn voor ons en we moeten een hele tijd wachten. Als het eindelijk onze beurt is verwijst de bediende: ‘U gaat het station buiten, links naar het Ibis-hotel, daar zal een bus u naar Keulen voeren’.
In het Ibis-hotel weet men van niets.Andere treinreizigers melden zich maar kunnen evenmin worden geholpen. Daar we nog een half uurtje moeten wachten bestellen we een koffie. Als Joke wil betalen stelt ze vast dat haar portefeuille uit haar handtas weg is. Haastig terug naar de inlichtingenzaal. Er is veel protest van reizigers die dezelfde trein naar Duitsland boekten en buiten geen vervangbus vinden. Binnen wordt geen uitleg gegeven tot woede van de reizigers.
Joke is naast haar geld haar identiteitspapieren kwijt, bankkaarten, SIS-kaart enz. Bij de politie zegt men haar dat de diefstallen in het station Brussel-Zuid een grote plaag zijn. Wij hebben de trein terug naar Antwerpen genomen en de stoet op tv gevolgd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *