895 Overl – 't Scheldt

895 Overl

Dat ventje heeft ondertussen al een paar partijen naar de bliksem geholpen. Zijn laatste overstap was naar de SP.a maar hij kon zijn belofte niet waarmaken: niet iedereen deed de overstap. Bijgevolg ontglipte hem het lijsttrekkersschap van de SP.a voor de komende Europese verkiezingen. Een en ander was reden voor grote ontstemming in de SP.a

In Antwerpen werd Steven Wouters, stotterende topman van het ACW, bereid gevonden de ‘kristelijke zuil’ te verlaten en de overstap te maken naar SP.a.
Het ACW in Antwerpen is een (bijna extreem)linkse organisatie, geleid door Annemie Verhoeven (51). Zij is verbondssecretaris en men vraagt zich alleen af wanneer zij de overstap naar de SP.a zal maken.
Alhoewel, is dit nog nodig?
Het Antwerpse ACW wordt beschouwd als een volwaardige linkse, rode burcht.
Niemand van CD&V schijnt zich daar echter om te bekommeren. Als voor havenschepen Marc van Peel de fles maar vol en open is en van kul-schepen Philip Heylen mag traditiegetrouw helemaal niets verwacht worden.
Binnenkort zal men weten wie van de liberalen de overstap zal maken naar Lijst Dedecker. Verrassingen zijn hier niet uitgesloten… want noch Van Campenhout, noch Annick de Ridder zijn zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *