894 Tuu – 't Scheldt

894 Tuu

visaTuur Ceuppens kwam reeds in opspraak bij de vieze Visa-affaire. Nu blijkt deze beroepsprofiteur reeds ettelijke jaren gratis te wonen op het meest prestigieuze adres in Antwerpen: een appartement aan de Meir. De huur van 2 000 € per maand moet hij niet betalen.
Het is verwonderlijk dat deze man werd binnengehaald in het kabinet van Open VLD-schepen Ludo van Campenhout. Als ‘rapporteur-spion’ voor Patrick Janssens?
Hieronder het artikel dat wij op 23/09/2005 publiceerden. ***ONBETAALDE REKENINGENHet Feestcomité van de stad Antwerpen bestaat niet meer, of beter: het enige dat nog overblijft is een massa onbetaalde rekeningen. De stad Antwerpen neemt die schulden over. Daar is Tuur Ceuppens zeer dankbaar voor want hij zorgde voor de uitgaven.
Het Feestcomité betaalde o.m. een reis naar Bolivië. Heeft het feit dat Tuur Ceuppens met een Boliviaanse gehuwd is daar iets mee te maken? Dat er in de lijst van de onbetaalde rekeningen ook spookfacturen bij zijn: dat is weer zo een ‘eigenaardigheid’ van de stad Antwerpen. De ‘omschrijvingen’ van bepaalde posten liegen er niet om:
Schade Mipim 2004: € 2 347,95 en 1 065,26 € interest.
Een factuur zonder bewijsstukken: € 4 240.
Uitkoopsom orkest: € 11 160.
Het is niet verwonderlijk dat het gerecht een onderzoek instelt en Patrick Janssens het potje gedekt wil houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *