893 Rece – 't Scheldt

893 Rece

OPEN VLD
SUCCESVOLLE NIEUWJAARSRECEPTIE
BUNG
Op de nieuwjaarsreceptie van Open VLD vond Karl Apers, de God van ATV – dat denkt hij tenminste van zichzelf -, het nodig in discussie te gaan met Open VLD-schepen Luc Bungeneers.
De ATV-moderator die er al jaren voor zorgt dat Luc Bungeneers op zondag mag blijven slapen want Apers wil hem niet in zijn programma Wakker op Zondag, uitte kritiek op de standpunten van Bungeneers wat betreft diens zorg voor dieren.
Crimineel dronken begon hij Bungeneers allerlei verwijten naar het hoofd te slingeren. Bungeneers liet zich niet doen en diende de pretentieuze blaaskaak van antwoord.
Apers begon ook andere genodigden lastig te vallen – de God van de rode kleurzender ATV denkt dat alles hem toegelaten is.
Het werd een heuse rel en protesten bleven niet uit en Ludo van Campenhout die nog nuchter was vorderde zijn chauffeur op om Apers naar huis te voeren.
Om zeker te zijn dat er niet naar een of andere plaats van plezier zou worden gereden reed Tuur Ceuppens, de kabinetschef van Ludo van Campenhout, met de wagen van Apers achter de limousine van de schepen.
Volgende zondag zal de God van ATV, Karl Apers, zoals gewoonlijk Wakker op Zondag presenteren en mag Luc Bungeneers, zoals gewoonlijk blijven slapen…
***

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *