892 Bril – 't Scheldt

892 Bril

ScheidenEr worden enorm veel echtscheidingen verwacht voor januari dit jaar. Dat deelden sommige kranten mee. Het aantal echtscheidingen piekt als de feestdagen erop zitten. Ik denk dat het eerder ligt aan het teveel aan comfort, zoals centrale verwarming onder andere.

Mijn Mitje en ik hebben de centrale verwarming altijd uit onze boerderij geweerd. Omdat wij hierdoor genieten van een ander comfort dat vele moderne mensen missen. Het zalig samenknuffelen in een fris koud bed, dat hierdoor op een mum van tijd zalig huiselijk warm wordt en een heerlijke verleiding schept om onder de dekens te blijven
en te genieten.
En… dat is wat vele moderne koppels missen… genieten van elkander.
Leven in het Groen
Terwijl elke verstandige politieker weet dat iedereen harder en langer zal moeten werken om de crisis te kunnen bestrijden… blijft Groen! (met uitroepteken) zoete dromen koesteren, eigen aan die ‘grote partij’. Ik denk dat het verstand van Mie Vogels omgekeerd evenredig blijft tot haar gewicht. Ze zei op haar congres dat haar partij een 32-uren werkweek voorstelt.
De kosten daarvan zullen betaald worden door het belasten van vermogens. Anders gezegd: verminder elke persoonlijke inzet en haal zoveel mogelijk geld uit de inzet van anderen.
Toch mooi hé, zo een linkse symphonie, zelfs de valse noten klinken hier mooi.Mieke maakt mij inderdaad diepgelukkig. Nu nog mijn koeien en schapen overtuigen dat ze maar 32 uur per week mogen produceren want mijn Mitje en ikzelf leggen er na 32 uur de blok op en gaan rusten… tot de volgende week.
Wat kan het héérlijk zijn… te leven in het groen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *