889 kon – 't Scheldt

889 kon

MAURICE LIPPENSlul

NAGEKOMEN COMMENTAREN KONING ONBENUL 2008
Wim P * Zonder enige twijfel de grote Luc Rademakers, alias Rampenmakers, algemeen hoofdredacteur van de Concentra-bladen, die er in nauwelijks enkele jaren tijd in is geslaagd een respectabele krant als Gazet van Antwerpen volledig ten gronde te richten.
Liliane DC * Daar hoeft niet voor gekozen te worden. Yves Leterme is het reeds.
*
Geachte Hoofdredacteur,
Ik ontving een mail van ‘tscheldt met vermelding van een reeks genomineerden voor de titel van Koning Onbenul 2008. Tussen die lijst ook een omstandige omschrijving van dhr. Peter Vandermeersch, algemeen hoofdredacteur van de VUM, getekend Frank T.
Ik weet niet wie er achter deze naam schuilgaat, maar om alle mogelijke misverstanden en speculaties te vermijden over al dan niet vervalste e-mails, wil ik er nadrukkelijk op wijzen dat de inzender van deze nominatie geenszins Frank Thevissen betreft, al moet ik toegeven dat ik het zelf niet zo mooi had kunnen bedenken. Dank om deze verduidelijking te willen opnemen.
Met vriendelijke groeten,
Frank Thevissen
Redactie: Hierboven maken wij bekend wie als Koning Onbenul 2008 wordt gekroond. Alle mogelijke en onmogelijke Frank T‘s konden een kandidaat voordragen. Zowel het onbenul Vandermeersch van De Standaard als het onbenul Rademakers van de Gazet van Antwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *