889 Bril – 't Scheldt

889 Bril

HET VERSCHILOp VTM (8/12) eindigde het nieuws zoals altijd op een plezante noot. In Westerlo is er een straat waar zo goed als alle vrouwen in verwachting zijn.

Er zijn al een paar geboortes geweest en… tot in de zomer volgend jaar wordt er maandelijks een ‘nieuweling’ verwacht.
Bij de VRT eindigde men met het offerfeest. De VRT-sympathie voor de islam is gekend: hun voorliefde voor het levend slachten ook.
Bij het zien van die beelden ben ik onmiddellijk naar buiten gerend. Er worden veel schapen gestolen de tijd voor het offerfeest, maar van mijn schapen zullen ze afblijven…
Ik haalde mijn pot verf, ging mijn schaapstal binnen en heb alle tongen van mijn schapen blauw geverfd.*VERSACE: GEEN RECESSIEHet modehuis Versace wil voor zijn hotel in Dubai een luchtgekoeld strand aanleggen om met frisse voetjes naar het water te kunnen wandelen.
Voor hen die het interesseert…
Ik heb een beknopte brief geschreven naar de bazen van Versace om hen uit te nodigen hetzelfde te komen doen in mijn boerderij.
Uiteraard een kwestie van met frisse propere voeten naar mijn stallen te kunnen gaan.
Als bijkomend argument heb ik gesteld dat het aanleggen van dat ‘droge wandelpad’ zal betaald worden met een gedeelte van het begrotingsoverschot waarover onze premier, Yves Leterme, aan het dromen is voor het jaar 2012.
Op die manier, beeld ik mij zo in, dromen we allemaal een beetje. Met onze neus in de wolken zou ik denken.
Ik geloof dat het pad er eerder zal komen dan dat Leterme een begrotingsoverschot zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *