883 Bril – 't Scheldt

883 Bril

WAN-SMAKELIJK…
JeroenMeus excuseerde zich bij iedereen die hij gekwetst heeft omdat hij het lievelingsgerecht van Hitler wilde klaar maken in ‘Plat Préféré’. Dat lievelingsgerecht was volgens slimme JeroenForel in botersaus’.
Nu schijnt dat dit lievelingsgerecht een verzinsel was want volgens een boek van Dione Lucas, die Hitler soms op bezoek kreeg in haar Hamburgs hotel, was Dolf verzot op gevulde duif.
Wat er ook waar van moge zijn, de VRT is van plan nog enkele andere Plat Préféré‘s te schrappen.
Onder andere: de ‘Smoutebollen’ van Stalin en een ‘Dame Blanche’ van Franco.
In de plaats hiervan komen gerechten zoals ‘Gehakte Tartaar’ van McCain met ‘GestoofdeMeloenen’ van Palin.
Over het lievelingsgerecht van FidelCastro, ‘Crêpe Taylor flambée’ of ‘In gasfornuis gesmoorde Goebbeltjes’ wordt nog geredetwist.
***‘BACTERIA LISTERIA’

Drie Belgische bedrijven die kippengehakt exporteren naar Rusland kregen de grenspaal op hun knikker. Ze mogen niet meer invoeren omdat er de ‘bacterie listeria’ inzit en dat is in Rusland strikt verboden.
Hier mag dat. Men zegt eenvoudig tegen de consument het product tot in de kern te verhitten, daar kan die ‘bacterie listeria’ niet tegen.
Nu moet ik wel zeggen dat ik mijn have en goed nauwgezet proper hou. Mijn hoeve is zo zuiver dat elke bacterie hier gewoon zelf ziek wordt. Geen enkele ‘bacterie listeria’ krijgt hier een kans…
Ook vogelgriep is mij niet bekend…
Vogelen als je griep hebt wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *