882 Goedele – 't Scheldt

882 Goedele

Op VTM ging ze plat op haar buik met de presentatie van de kwis ‘De zwakste schakel’, een kwis die je bij de BBC nog altijd kan zien als ‘The Weakest Link’, op sublieme wijze gepresenteerd door AnnRobinson, die als een goedlachse helleveeg wordt bewonderd in de ganse Angelsaksische TV-kijkende wereld. Miss Robinson doet haar presentatie dan ook op schitterend professionele manier, iets wat vele BV’s denken dat zij dat ook kunnen.
Niet dus… constateerde VTM, en de kwis werd afgevoerd en Goedele ging mee.
Dezelfde oefening deed ze dan nog eens over bij VT4 met ‘Slimmer dan een Kind van 10? met hetzelfde resultaat. Ook die kwis is verleden VT4-tijd… net zoals Goedele.
Want met het wegpromoveren bij VT4 van de ‘lieve baas’ Jansegers kwam ook aan de top een meer professionelere leiding die onmiddellijk dat deed wat elke goede zender moet doen, namelijk alle rommel buitengooien.
En weer vloog Goedele haar kwis achterna…
Gelukkig voor Goedele zijn er nog mooie alternatieven, die ze kundig opschrijft in haar boeken.
Uit goede bronnen vernemen wij dat gedacht wordt om Goedele volgend jaar voor te dragen voor de Nobelprijs Vulgaire Literatuur met haar driedelige autobiografie:
Ons Seksboek‘, ‘Haar Penisboek’, ‘Het Vaginaboek’.
In die autobiografie leer je Goedele kennen zoals ze is, met datgene wat ze mist… en datgene wat ze teveel heeft. Wereldliteratuur van uitzonderlijke klasse. Daarom ook dat ik ze geen van allen gelezen heb, de inhoudstabel alleen was al te veel van al dat goede(le).
Als Goedele die Nobelprijs (voor de Vulgariteit uiteraard) niet wint zal ze niet als Nele verder door het leven gaan, maar als Lamme Flopzak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *