ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 882 Bril – 't Scheldt

882 Bril

LICHT, LICHTER, LICHTST…Dank zij een maagverkleining is het letterlijke zwaargewicht Geert Lambert 60 kilo lichter. Hij is ‘verlicht’, maar niet in de betekenis dat de Heilige Geest over hem is neergedaald. Doorgaans goed ingelichte bronnen delen ons mee dat de stichter van zijn partij ook een ingreep te wachten staat.
Bert Anciaux zal een hersenoperatie ondergaan. Maar, omdat men vreest dat men zo goed als niets zal vinden, is men daarom van plan de lege schedelinhoud op te vullen met het vet dat Geert Lambert verloren is.
Op die manier wordt gehoopt een redelijk lichamelijk evenwicht te vinden.
Bij twee van mijn vaarzen is dat gelukt… Men vreest echter dat de ingreep bij Bert weinig beterschap zal brengen.
***FORTIS STINKT VERDER…Fortis, u weet wel die firma waar elke goede huisvader zijn spaarcenten te goeder trouw in belegde, gaat van naam veranderen.
Het Fortis-merk is weer beschikbaar.
Dat is goed nieuws voor mij. Ik heb onmiddellijk een aanvraag ingediend om de naam Fortis te mogen overnemen. Ik heb al meerdere koeien een andere naam gegeven toen ze ophielden melkkoeien te zijn. Eén koe, een witte met donkeren vlekken noem ik nu Yves, de andere, een donkere met witte vlekken noem ik Didier.
Beide grazen in dezelfde wei als Steve, maar dat is meer een eigenzinnige, heel egoïstische stier.
Steve kan de koeien niet gerust laten maar ik stel vast dat zowel Yves als Didier de liefdesbetuigingen van Steve niet ongenegen zijn. Mijn buren zeggen dat Steve, mocht er een prijskamp zijn, de titel van dorpsstier zou wegkapen.
Ik moet toch eens informeren of daar een prijs mee gemoeid is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *