878 Bril – 't Scheldt

878 Bril

dat hij volgens zijn zeggen 100 000 euro wilde laten omtoveren tot 1 000 000 euro en dus zijn geld (100 000 euro) aan die tovenaar toevertrouwde.
De Tovenaar deed toen echter een andere truuk en liet zijn ‘zuurverdiende’ centjes zo maar verdwijnen, net zoals hijzelf ook met de noorderzon verdween.
Het deed me denken aan Bello, een geslepen Nigeriaan, die mij ongeveer een jaar geleden trachtte wondervoer te verkopen. Voor dat wondervoer vroeg hij 1 000 euro per kilo met een minimum afname van 1 000 kilo. Hij beweerde dat als ik dat voer aan mijn kippen zou geven zij zouden veranderen in prachtige struisvogels, mijn varkens zouden nijlpaarden worden, mijn paarden werden dan zebra’s en mijn koeien olifanten. Bovendien zou mijn kat zelfs veranderen in een giraf en mijn hond in een buffel. Omdat ik te dicht bij de Antwerpse Zoo woon heb ik zijn aanbod toen afgeslagen.SCHOL…
Een olifant kon maandag ontsnappen in Mexico City tijdens het voederen. De olifant vluchtte tientallen kilometers langs een snelweg en werd dan in Ecatepec door een bus doodgereden.
Ooit heb ik hetzelfde voorgehad op de autosnelweg alhier. Het was op een mooie zomerochtend, om 4.30u. Ik had een zéér succesvolle varkensverkoop achter de rug.
Maar mijn olifant was een roze…En mijn bloed 2,4 %.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *