871 Roosje – 't Scheldt

871 Roosje

Marie-Rose Morel wou en zou scheiden. Of juist niet, we weten er eigenlijk niks van.
Wat we wel weten, omdat la Morel het allemaal zelf is gaan vertellen aan het kwaliteitsblad Dag Allemaal, is dat ze sedertdien uit een heel ander vaatje is beginnen te tappen. Een vriendin heeft haar nl. het fenomeen van de datingsites doen kennen. En de VB-ster (uit te spreken zoals men wil) hapte meteen toe. Haar keus viel op Rendez-vous. Dat deze stek meteen amoureuze bedoelingen suggereert, wil ze niet geweten hebben. Het is haar niet om sex te doen, zelfs niet om liefde, maar gewoon om vriendschap. Wat zou men anders moeten verwachten van een Maagd-met-twee-kinderen?
Wat verlangt ‘Roos’, want zo noemt ze zich in de dating-wereld, nu eigenlijk?
Een man’ zo luidt het, kort en krachtig. Niet meer en niet minder.
Voor vriendschap’, voegt Morel er wel meteen aan toe. Zijn er geen andere eisen dan? Neen, katholiek hoeft hij niet te zijn. Zelf is ze dat wel, ‘maar niet fanatiek’. Dat dachten we al!
Kunnen skiën is dan weer een pluspunt, want anders vertrekt Roos wellicht alleen naar de bergen en wordt haar alpenroosje door een ander bevriend manspersoon geplukt.
De vriend-van-haar-dromen spreekt ook wel best Nederlands. Dat is niet enkel zo omwille van haar politieke voorkeur, maar ook omdat ze die taal blijkbaar tweemaal spreekt. Het zal toch niets met een gespleten tong te maken hebben, zeker? Dat is toch al een endemisch ziektebeeld onder politiekers.
Haar vriend-in-spe weze echter boven alles ‘rustig en niet opdringerig’.
‘t Is maar dat u het weet!
Eventuele gegadigden: achteraan aanschuiven, aub.
***

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *