870 Bril – 't Scheldt

870 Bril

 

VOIL JEANNETTEN…
In het Tsjechische Brno weet men zich goed aan te passen aan het lidmaat-schap van Europa. De onvermijdelijke ‘Gay-parade is daarvan een onder-deel.
Bij de Gentse Fiesten ofte Gentse Bieste noemt men zulke paradebees-ten meer gepast: ‘Voil Jeannetten. En dan kan de beste omroep ter we-reld, de VRT, uiteraard niet afwezig zijn. Want… er was protest tegen deze ziekelijke uitspatting.
Volgens diezelfde VRT waren dat uiteraard: ‘Extreem Rechtse Nationa-listen’.
Voilà… het was eruit…
Dat vreedzame imam-moslims ho-mo’s als ziekelijke, zondige mensen beschouwen die ze liefst van een hoog dak willen smijten heeft hier natuurlijk niets mee te maken.
Volgens de VRT ben je extreem rechts als je tegen ‘jeannetten’ durft protesteren, hoe vulgair die soms ook voor de dag komen…

Om het plaatje nog wat vuiler te maken… plakken ze er vlug nog hun gruwelwoord ‘nationalistisch’ op…
Ik ga seffens mijn koeien melken… want met mijn boerenverstand kan ik de logica van zulk een wereldomroep als de VRT toch niet begrijpen…

SEXEN-COBURG?
In ‘Het Nieuwsblad las ik dat de koning deze zomer zijn paleis open-stelt voor een wetenschapstentoon-stelling.
Dit jaar presenteert Technopolis er het grote ‘seksperiment’: verschillen meisjes echt van jongens?
Bronnen berichten dat de koningskin-eren als studie-object zouden kunnen dienen. Dt wordt echter ten stelligste ontkend door het Paleis.
Voor Filip en Astrid zou dit eventueel wel kunnen omdat men afwezige her-enmassa’s niet kan onderzoeken.
Laurent mag echter helemaal niet meedoen, waarschijnlijk omdat zijn afkomst en ontwikkeling niet met zekerheid kan omschreven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *