869 Bril – 't Scheldt

869 Bril

 

DE PAKKER ONTSNAPT…
Wielrenner Rasmussen krijgt van de Rabobank 700 000 euro ontslag-vergoeding. Hij had 5,5 miljoen € gevraagd. Insiders zeggen dat hij dat bedrag vroeg omdat hij dan zijn spieren optimaal kon laten verzorgen.
Ik denk dat dit juist is omdat ik ooit ook een voorstel kreeg van een veearts-veehouder om mijn Belle enkele honderden kilo’s te laten groeien… met behulp van een paar héél dure spuitjes.DE ZOO: NIEUW SCHIPPERSKWARTIER
Zover is het nu gekomen… In een artikel in Elsevier lezen we dat seks met een negenjarig meisje volgens een ziekelijk fundamentalistische maatschappij ginder wordt toegelaten. Dat zei dr. Ahmad Al-Mu’bi op de Saoudische TV.
Ik hou mijn hart vast dat ze daar weldra gaan zeggen dat schapen en geiten ook behoorlijke kandidaten zijn. Wie weet wordt dan de Antwerpse Zoo een nieuw Schipperskwartier voor perverse fundamentalistische sukkelaars.
Van mijn Belle zullen ze afblijven of ik raak ze tegen hun ‘uier’… met of zonder burka.
HOERA VOOR HOUARD
Marie-Claire Houard, de ambtenaar uit Luik die vorig jaar een petitie en betoging voor de eenheid van België organiseerde, heeft een nieuwe poging ondernomen om mensen te mobiliseren via het internet. Volgens Houard is België ‘met de dood bedreigd’.
Vanuit Waals standpunt is dat een lovenswaardig initiatief.
Begin dit jaar werd in de pers ook onthuld dat Houard acht jaar terug, toen ze nog bij De Post werkte, 200 000 BEF had gestolen van klanten.
Kijk… da’s nu eens iemand met een beloftevolle carrieremogelijkheid. Iemand met deze kwaliteiten kan ongetwijfeld opgang maken bij de PS.
Behalve profiteren en pikken moeten ze daar niets anders kennen.
Boer Bavo
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *