865 Bril – 't Scheldt

865 Bril

VOORBEELDEN STREKKEN

Een Indonesische zakenman heeft onlangs boven de Javaanse stad Serang duizenden bankbiljetten uit een vliegtuigje gegooid. Goede bronnen vertellen ons dat Leterme vlieglessen neemt om dit voorbeeld te volgen. Dat zou dan zijn manier zijn om de gestegen levensduurte drastisch tegen te gaan.
Ook de volledige PS-top is driftig begonnen met vlieglessen.
Gans Vlaanderen hoopt dat in plaats van bankbiljetten zij elkander uit het vliegtuig gooien…

 

TURKS FRUIT… IN EEN HOOFDDOEK

Bettina Geysen, Mie Vogels, zuster Monica, gans het linkse gedeelte van het Gentse OCMW-bestuur, alle Agalev-adepten, gaan allemaal naar Turkije… protesteren tegen het Grondwettelijk Hof dat in al zijn wijsheid de hoofddoek verboden heeft aan de Turkse universiteiten. Inderdaad… hebben die ‘correcte’ protestanten geen overschot van gelijk… Wie kan er nu nog studeren zonder hoofddoek… Iets moet toch de ingestudeerde materie vasthouden… en wat is daar beter voor geschikt dan een hoofddoek.
Ook heeft datzelfde Grondwettelijk Hof zijn reserves uitgesproken tegen de AKP omdat die de islamisering van Turkije wilt… iets wat volledig tegen de Turkse scheiding van Kerk en Staat is.
Tiens… zou het niet mogelijk zijn dat Turks Hof even naar hier te laten komen… In dit apenland van politieke baviaan Eyskens is toch ook een scheiding van Kerk en Staat. Dat schijnt de linkse media hier te vergeten. Jammer dat er bijna geen rechtse media is om hen daarop attent te maken. Want alleen als het over katholieken gaat herinneren de linksen zich die scheiding van Kerk en Staat.

 

Boer Bavo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *