864 Bril – 't Scheldt

864 Bril

Schouppe, het genie dat de wereld ons benijdt….

Zeg nu nog dat wij geen verstandige mensen als minister of staatssecretaris hebben. In een interview zei staatssecretaris Schouppe Piloten zouden niet aanvaarden dat zij tegen de windrichting in moeten gaan vliegen’.
Met deze zin liet hij het achterste van zijn tong zien, het diepste van zijn ver-stand… de zin van zijn bestaan. Schouppe, een genie dat de wereld ons benijdt, waarlijk een echte entertainer, iemand die geniet van elke weerspie-geling in zijn spiegel. terwijl zijn toehoorders met moeite bekomen van hun hoongelach.
Uit goede bron vernemen we ook dat Schouppe een plan heeft opgesteld
om het brandstofverbruik van onze vissersvloot tegen te gaan. De regering gaat goedkope zeilen aan de vissers geven. Op die zeilen kan men dan ook reclame voeren wat dan weer zorgt voor extra-inkomsten voor die vissers.
Voorwaar met zulk een genie heeft iedereen de wind in de zeilen… zelfs een tegenwind vormt voor deze man geen probleem….

***

LIBERAAL ‘FINAL SOLUTION’

Vele, indien niet alle rustoorden hebben vorig jaar hun ligdagprijs verhoogd en dit jaar wordt het erger. Men vreest dramatische prijsstijgingen, zodanig zelfs dat het voor vele bejaarden onbetaalbaar wordt. Maar verheug u, er is een blauwe oplossing gevonden. De liberalen vragen dat er een korting van 50 % wordt toegekend aan die senioren die binnen de week na aankomst in een rusthuis euthanasie plegen.

***

CONTRAST TEGEN HELDERE HEMEL

De partij Ecolo protesteerde dat er bij de rellen in Anderlecht zoveel allochtonen werden opgepakt. Van de 197 waren er 194 allochtonen. Volgens Ecolo was het geen geldig argument dat die misdadige onruststokers beter te localiseren waren omdat hun huidskleur contrasteerde tegen een heldere hemel…

Boer Bavo

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *