863 In volgend nummer – 't Scheldt

863 In volgend nummer

Als je zoveel kijkers trekt is het programma – als programma – geslaagd’, zegt Guy van Cauteren, auteur van verschillende culinaire meesterwerken en eigenaar van het met Michelinster gesierde restaurant ’t Laurierblad in Berlare bij Dendermonde. Er werd in het programma herhaaldelijk verwezen naar ‘paling in ’t groen’, een lekkernij die door het winnende Leuvense restaurant bijzonder smaakvol werd bereid. Dat recept stamde oorspronkelijk van Guy van Cauteren. Dat de Hasseltse lesbiennes het niet wonnen ondanks de inzet van SP.a-tenoren Stevaert en Tobback én de gemobiliseerde holebi-kliek heeft meerdere oorzaken. Onze Limburgse correspondent levert in een uitgebreid artikel commentaar op de slotuitzending van het VTM-programma ‘Mijn restaurant’. Mogen wij herinneren aan het feit dat één van de mededingers aan de wedstrijd bij de opdracht een bouillabaisse te bereiden dit realiseerde zonder vis…Een van de verspreide leugens is het feit dat ‘hotelscholen het aantal inschrijvingen niet kunnen bijhouden…’ Ja? Het tegendeel blijkt waar: heel wat eventuele kandidaten werden afgeschrikt door de opdrachten die zij op tv te zien kregen in de verschillende uitzendingen. ‘Ik ben geen homo, heb ik dan kans om te slagen?’, schreef ons een lezer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *